Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Καμία ανοχή στη βία σε βάρος των γυναικών – Δράση με φόντο πορτοκαλί στην πλατεία Γεωργίου από τον Ομιλο «Δανιηλίς»

Published

on

Φώτισε τον κόσμο με πορτοκαλί χρώμα» ήταν το μήνυμα που έστειλαν τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας «Δανιηλίς», το μεσημέρι του Σαββάτου από την πλατεία Γεωργίου.

Όπως ανέφερε στην «Γ» η πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας «Δανιηλίς» Ελένη Γκέκα, «συμμετέχουμε στην Πανευρωπαϊκή σοροπτιμιστική εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών με τίτλο ORANGE DAYS, και σύνθημα «Διάβασε τα σημάδια» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Βίας των Γυναικών που τιμάται κάθε 25η Νοεμβρίου».

Τα μέλη του Ομίλου, φορώντας πορτοκαλί φιόγκους και μοιράζοντας πορτοκαλί μπαλόνια, όπως επίσης και φυλλάδια του Ομίλου θέλησαν να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία για την εξάλειψη της βίας των γυναικών. Τη δράση πλαισίωσε και χορευτικό δρώμενο της σχολής χορού Έφης Σταματοπούλου με τη συμμετοχή νεαρών χορευτών/τριών (Ελένη, Δήμητρα, Βασιλική, Κωνσταντίνα, Μαριάντα, Γιάννης και Πηνελόπη), οι οποίοι εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν. Το δρώμενο έλαβε χώρα με φόντο το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» στα σκαλοπάτια του οποίου βρέθηκαν τα μέλη του Ομίλου κρατώντας τα πορτοκαλί μπαλόνια και καλώντας με τον δικό τους τρόπο να συμβάλλουμε όλοι στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών λέγοντας «Όχι στη βία!»

Ροή ειδήσεων

Advertisement