Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αγ. Ανδρέας: Οι ευχές των πολιτικών

Published

on

 

 

 

  • Παρών και ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ιάσονας Φωτήλας, στην χθεσινή Δοξολογία και τη Λιτανεία στο Ναό του Πολιούχου της Πάτρας, μαζί με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Ρουμελιώτη. Ο κ. Φωτήλας ευχήθηκε σε όλους τους Πατρινούς χρόνια πολλά, όμως το ζεύγος Φωτήλα είχε και έναν επιπλέον λόγο να γιορτάζει, καθώς ήταν η ονομαστική γιορτή του γιού τους. Να τον χαίρονται!

 

 

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις,παρών και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο και τον εορτάζοντα Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής, Ανδρέα Φίλια. Ο κ. Φαρμάκης, στις δηλώσεις του, έστειλε τις ευχές του σε όλη την Πάτρα, καθώς και στους εορτάζοντες. «Χρόνια Πολλά στην Πάτρα και σε όλους και κάθε χρόνο αυτή η μεγάλη γιορτή να μας βρίσκει καλύτερα για όλους» δήλωσε.

 

  • «Χρόνια Πολλά και Καλά. Να έχουμε δύναμη, να είμαστε καλά και να έχουμε όλα όσα έχουμε ανάγκη», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Τον δήμαρχο συνόδευσαν στις εκδηλώσεις οι αντιδήμαρχοι Διονύσιος Πλέσσας, Βίβιαν Σαμούρη, Αναστασία Τογιοπούλου και η δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Γκέστα.

 

 

  • «Χρόνια Πολλά σε όλους και στην Πάτρα μας. Εύχομαι υγεία και δύναμη και να ζούμε ενάρετα», ήταν η ευχή που έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κωνσταντίνος Σβόλης με αφορμή την εορτή του πολιούχου της Πάτρας, όπου έδωσε το «παρών» μαζί με τους συνεργάτες του.

 

 

  • Ο Αχαιός βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτριος Μάντζιος εκπροσώπησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου. Συνοδευόμενος από τα τοπικά στελέχη του κόμματος (φωτό από αριστερά) οι: Βιβή Λουκοπούλου, Νίκη Μαρία- Γούβη, Ολυμπία Λόη, Μίνα Ταγκαλάκη, Δημήτριος Μάντζιος, Ιωάννα Καράπαπα, Αντώνης Κόλλιας, Θανάσης Γιανναδάκης και Φάνης Αδαμόπουλος, έφθασε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου. «Αυτή τη φωτεινή μέρα μεταφέρουμε μηνύματα αισιοδοξίας και ενότητας και ότι στις προκλήσεις μπορούμε είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε για μια δίκαιη Ελλάδα, για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, για μια ανθεκτική δημοκρατία και για θεσμούς που θα αντέχουν στις κρίσεις», δήλωσε με νόημα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement