Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παραμένει πρόεδρος ο Αντώνης Ποταμίτης

Published

on

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος. Προέδρος παραμένει ο Αντώνης Ποταμίτης, (Προέδρος του ομίλου επιχειρήσεων WEST με έδρα την Πάτρα), ενώ δημιουργήθηκε Advisory Board, που αποτελείται από καταξιωμένα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, γενικούς διευθυντές και ανθρώπους του αθλητισμού.

Στην σύντομη ομιλία του ο Αντώνης Ποταμιτης επεσήμανε μεταξύ άλλων, πως το Ι.Π.Ε. προσδίδει αξία και γνώση στα στελέχη των πωλήσεων μέσα από δράσεις που διακρίνονται για τον πλουραλισμό τους, ενώ όπως είπε, άμεσα θα υπάρξουν νέα προγράμματα που στόχο θα έχουν την ενημέρωση των στελεχών στις νέες τάσεις της αγοράς και για τις εξελίξεις στον χώρο των πωλήσεων.
Ο Πρόεδρος στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύτιμη συνεισφορά που θα έχει η νέα ομάδα του Advisory Board, καθώς θα έχει συμβουλευτικό ρόλο, πολύ σημαντικό στην ανάπτυξη στρατηγικών σε θέματα νέων τεχνολογιών, υλοποίησης ιδεών και ευκαιριών.
Τέλος ευχαρίστησε το απερχόμενο Δ.Σ. για την συμβολή του στην πετυχημένη θητεία του, μέσα από δύσκολες συνθήκες, ενώ ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement