Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Παγωμένη» η αγορά

Published

on

 

Δύσκολα η Παναχαϊκή θα βρει παίκτες που να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα

 

Αρνούνται να έρθουν στην Παναχαϊκή παίκτες οι οποίοι μπορεί να κάνουν τη διαφορά στην κοκκινόμαυρη ομάδα κι αυτό είναι ένα θέμα το οποίο έχει προβληματίσει και τον Γιάννη Τάτση.

Ήδη οι τρεις παίκτες (δύο ξένοι και ένας Έλληνας) που βρίσκονται υπό δοκιμή δεν δείχνουν τίποτα το ιδιαίτερο και κυρίως, δεν δείχνουν ότι θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

Βέβαια ο έμπειρος τεχνικός, θα τους αξιολογήσει και στο σημερινό καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι, που θα δώσουν οι κοκκινόμαυροι στο γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, με αντίπαλο την Κ19 της Παναχαϊκής.

Παράλληλα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει Καλλιθέας, την Κυριακή (3 μ.μ.), ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που όμως η κοκκινόμαυρη ομάδα πρέπει να πάρει κάτι από την αναμέτρηση αυτή.

Η Καλλιθέα την έχει… πατήσει ήδη από τους κοκκινόμαυρους, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι αυτή την φορά θα είναι διαβασμένοι, καθώς δεν επιθυμούν να απωλέσουν βαθμούς στην Πάτρα.

Η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν οι παίκτες του Γιάννη Τάτση θα πρέπει να είναι μεγάλη ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Ακόμα και η ισοπαλία απέναντι στην Καλλιθέα θα είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός στην κατάσταση που βρίσκεται ο ιστορικός σύλλογος.

Μέσα στην παραμονή

Όσο οι ομάδες που βρίσκονται μια ανάσα πάνω από την Παναχαϊκή, δεν παίρνουν βαθμούς και δεν  ξεφεύγουν στον βαθμολογικό πίνακα, τόσο η κοκκινόμαυρη ομάδα παραμένει ζωντανή.

Το Αιγάλεω γνώρισε χθες βαριά ήττα, με 5-1 από τον Ιωνικό και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Την ερχόμενη αγωνιστική, ακόμα και να μην καταφέρει η Παναχαϊκή να πάρει κάτι από την Καλλιθέα, οι διώκτες της δεν φαίνεται να μπορούν να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις.

Αρχικά, υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Τηλυκράτη. Αυτό που βολεύει την Παναχαϊκή είναι μια ισοπαλία, έτσι ώστε να έχει «επαφή» και με τις δύο ομάδες και στη χειρότερη, το αμέσως επόμενο αποτέλεσμα που ζητάει, είναι νίκη του Αιγάλεω, για να μείνει στα χαμηλά ο Τηλυκράτης. Η Καλαμάτα, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τον άσο να είναι το εφικτό αποτέλεσμα, ενώ η Ηλιούπολη, φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, με τους κοκκινόμαυρους να θέλουν η συγκεκριμένη αναμέτρηση να λήξει ή με άσο ή ισοπαλία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement