Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πάει για δεύτερη μεταγραφή

Published

on

 

Ο Παναιγιάλειος κινείται για την απόκτηση του Σ. Πίσπα, που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Πετρούπολης

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Παναιγιάλειος κινείται για την απόκτηση του Σωτήρη Πίσπα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Πετρούπολης. Ο 25χρονος επιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την απόκτησή του. Ο δεξιοπόδαρος άσος είχε 11 συμμετοχές με τα χρώματα του Άρη Πετρούπολης, στο πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς, ενώ πέρσι «έγραψε» 24 συμμετοχές και 9 γκολ με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Πάντως οι της «Μαύρης Θύελλας» δεν θα μείνουν μόνο σε αυτή την επικείμενη απόκτηση, αλλά θα προχωρήσουν σε ακόμη δύο έως το τέλος του μήνα, που αυτές ολοκληρώνονται με τον τεχνικό Νίκο Μασούρα να κοιτάζει αρκετούς παίκτες και φυσικά αναμένεται να πάρει τις όποιες αποφάσεις του.

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Καταργούνται όπως φαίνεται τα μπαράζ παραμονής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας giafkasports.gr. Ο στόχος της ΕΠΟ ήταν ξεκάθαρος απ’ την αρχή του πρωταθλήματος ώστε να υποβιβαστεί συγκεκριμένος αριθμός ομάδων από κάθε όμιλο και μετά το τέλος των πρωταθλημάτων θα υπήρχαν τα μπαράζ παραμονής σε μονό αγώνα και σε ουδέτερο γήπεδο ώστε ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζονταν στο τοπικό να ήταν συγκεκριμένος. Όμως αυτά τα παιχνίδια δεν θα διεξαχθούν και το μόνο που απομένει είναι και η επίσημη απόφαση στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ. Ο λόγος της αλλαγής της συγκεκριμένης απόφασης είναι συγκεκριμένος και αφορά στον αριθμό στον οποίο έχει συμπληρωθεί ήδη σε ό,τι αφορά τις ομάδες που θα πάνε στο τοπικό μετά τις αποχωρήσεις απ’ την SL2 του Αλμωπού Αριδαίας και του Ο.Φ. Ιεράπετρας. Σε ό,τι αφορά τον 3ο όμιλο που αγωνίζονται ομάδες της Πελοποννήσου κι όχι μόνο ο 8ος απ’ το τέλος θα πήγαινε σε μονό αγώνα μπαράζ απ’ το 8ο απ’ το τέλος στον 4ο όμιλο. Αυτό πλέον θα πάψει να ισχύει και θα υποβιβαστούν αμέσως οι επτά τελευταίοι.

Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΕΡΑΝΗ

Ο Παναγιώτης Μάρκος του συνδέσμου διαιτητών Λακωνίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναγιάλειου με την Εράνη Φιλιατρών, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (15:00) για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος). Βοηθούς θα έχει τους Ηλία Μπεκιάρη, Αναστάσιο Αντωνόπουλο αμφότεροι του ίδιου συνδέσμου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σπύρος Τομαράς Αιτωλοακαρνανίας. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (7/1 11:00): ΑΕ Μυκόνου-Ιαλυσός: Σταύρου (Ανατ. Αττικής). (12:30): Ελλάς Σύρου-Πανελευσινιακός: Κακρίδης (Πειραιώς). (15:00): Ερμιονίδα-ΑΕ Μεσολογγίου: Κλαμπατσέας (Ηρακλείου). Μαρκό-Αστέρας Βάρης: Τριανταφύλλου (Αργολίδας). Βύζας Μεγ. -ΑΕΡ Αφάντου: Ζεστάς (Πειραιώς). Ρόδος-Θύελλα Ραφήνας: Παναγιωταράς (Αθηνών). Παναργειακός-Παμβουπρασιακός: Γουρέλης (Αθηνών). ΑΟ Πυλίου Κω-Κόρινθος: Αλατσάκης (Πειραιώς).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement