Connect with us

Αθλητισμός

Βαριά ήττα (101-72) του Προμηθέα από την Καρδίτσα

Published

on

Ο Προμηθέας  ξέχασε Την καλή αγωνιστική του εικόνα στην Πάτρα, δίνοντας την ευκαιρία στην Καρδίτσα να πάρει μία μεγάλη νίκη  (101-72) για την 13η της Basket League.

Στο 8-5 έπεσε ο Προμηθέας (6-1 εντός και 2-4 εκτός έδρας), με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην πιστεύει στα μάτια του την πιθανότατα χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του. Ο Χάντερ Χέιλ ήταν ο μόνος που έπαιξε με πείσμα, με τους Πατρινούς να γνωρίζουν μία ήττα που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη διεκδίκηση της τρίτης και της τέταρτης θέσης στην κανονική περίοδο.

Στο 3-10 ανέβηκε η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου (3-1 εντός και 0-9 εκτός), που έκανε σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της να μείνει για ακόμα μία χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Ο Τέβιν Μακ ήταν ασταμάτητος στο σκοράρισμα και βοήθησε σε όλους τους τομείς, ο Σακ Μπιουκάναν κι ο Ρέι ΜακΚάλουμ οργάνωσαν, πίεσαν και έβαλαν σημαντικούς πόντους και στο τέλος του σαρανταλέπτου ο κόσμος αποθέωσε τους πρωταγωνιστές που θα μείνουν στο γήπεδό τους για να υποδεχθούν τον Άρη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement