Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αγώνας δρόμου για δύο

Published

on

 

Το δελτίο του Ζαμόρα εκδόθηκε και αναμένονται οι μπλε κάρτες των Γαϊτανίδη και Μπόονεν

 

Μια ημέρα πριν από την μεγάλη μάχη η Παναχαϊκή δείχνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Γιούχτα για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Τάτσης και οι ποδοσφαιριστές του έχουν ρίξει όλο το βάρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς γνωρίζουν ότι είναι ένας τελικός δίχως γυρισμό.

Η Παναχαϊκή πρέπει να κερδίσει με τον οποιοδήποτε τρόπο έτσι ώστε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και αυτό θα το καταφέρει μόνο αν κερδίσει αύριο τον Γιούχτα.

Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στα τρία παιχνίδια-φωτιά (ΠΑΟ Β, Γιούχτας, Αιγάλεω) αναζητά εννιά βαθμούς και στην χειρότερη επτά. Στο πρώτο παιχνίδι της τριπλέτας έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση (βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0) κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Οπότε στα δύο επόμενα ματς και αρχής γενομένης από τον Γιούχτα θέλει δύο νίκες για να πάρει βαθμολογική ανάσα.

ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή 26.01.2023 και ώρα 13:00 την ΠΑΕ Παναχαϊκή, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 6, 11 και 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με αυτές του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β, 08.01.2023).

 

Τραγική ΕΠΟ ανέβαλε και πάλι το πρωτάθλημα των υποδομών

Γελάνε και οι πέτρες

Απίστευτο μεν, ελληνικό δε, με την ΕΠΟ να αναβάλει ξανά το πρωτάθλημα υποδομών της SL2.

Ήταν που ήταν για γέλια η προκήρυξη έχοντας ελάχιστα παιχνίδια στο πρωτάθλημα υποδομών (Κ19), έρχεται μια ακόμα αναβολή με «θύματα» τους αθλητές που έχουν να παίξουν επίσημο αγώνα από πέρυσι τέτοια εποχή που η εν λόγω διοργάνωση διακόπηκε.

Κατάμουτρα η ΕΠΟ με αυτές τις πρακτικές αναφέρει σε όλα αυτά τα παιδιά που θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους γιατί πολύ απλά δεν μας ενδιαφέρετε. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι πρόεδροι των ομάδων της SL2 που είναι συνοδοιπόροι σε αυτή την κατρακύλα βάζοντας και αυτοί την υπογραφή τους σε αυτή τη φαρσοκωμωδία.

Παίκτες βλέπουν οι κόποι τους να πηγαίνουν στράφι καθώς ουσιαστικά την επόμενη χρονιά ή κάνουν το βήμα παραπάνω ή αποχωρούν απογοητευμένοι.

Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε;

Ροή ειδήσεων

Advertisement