Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Με σοβαρότητα για το τρίποντο

Published

on

 

Μπορεί η σημερινή έξοδος του Παναιγιάλειου στο Μεσολόγγι για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος), να θεωρείται εύκολη, λόγω του ότι η γηπεδούχος Αθλητική Ένωση βρίσκεται στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα, όμως θεωρείται «επικίνδυνο» παιχνίδι. Κι αυτό γιατί εάν η Αιγιώτικη ομάδα δει την αντίπαλό της, αφ΄υψηλού μπορεί να την… πατήσει.

Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Νίκος Μανούρας, γνωρίζει τις δυσκολίες κι έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του, να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα, προκειμένου να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς αυτό είναι το ζητούμενο. Άλλωστε εάν καταφέρει και φύγει νικητής ο Παναιγιάλειος από την έδρα της ΑΕΜ, τότε θα μπορεί με ηρεμία να δει τα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν εντός έδρας με Ερμιονίδα και ΑΕ Μυκόνου αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, ο Δημήτριος Χουλιάρας του συνδέσμου διαιτητών Πρέβεζας Λευκάδας θα διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθούς θα έχει τους Γεώργιο Καραμέρο και Ελευθέριο Ντάβαρη Ηλείας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι η Βασιλική Γκούσαρη Φωκίδας. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας, που θα γίνουν σήμερα είναι τα εξής: (11:00): Ερμιονίδα-ΑΕ Μυκόνου. (12:00): Εράνη Φιλιατρών-ΑΟ Πυλίου Κω. (13:30): ΑΕΡ Αφάντου-Ελλάς Σύρου. (14:00): Κόρινθος-Ρόδος. (15:00): Ιαλυσός-Μαρκό, Αστέρας Βάρης-Βύζας Μεγάρων, Πανελευσινιακός-Παναργειακός, Θύελλα Ραφήνας-Παμβουπρασιακός.

Τ. Αγγ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement