Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κόβουν πίτα

Published

on

 

 

– Ο Ναυπακτιακός Σύνδεσμος Εν Πάτραις – “Ο Άγιος Χαράλαμπος” αύριο Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 18:00 στο ξενοδοχείο «Αστήρ»

– Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών αύριο στο “Σπίτι του Ηπειρώτη” (Μουρούζη 14-16/ Α όροφος) στις 11:00 π.μ.. Θα προηγηθεί δοξολογία μετά αρτοκλασίας στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πατρών στη μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος.

– Ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας

Χαλανδρίτσας αύριο στις 5 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερυμάνθου (Χαλανδρίτσα). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Μύλων’’ Μπεγουλακίου.

-Ο Σύλλογος των Εν Πάτραις Κεφαλλήνων αύριο στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου, στις 11.30 το πρωί. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα ευλογήσει ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.

– Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 6:15 μ.μ. στην «Αγορά Αργύρη» (Αγ. Ανδρέου 12). Θα γίνει απολογισμός της χρονιάς και θα προβληθούν διαφάνειες από τις οικοτουριστικές εξορμήσεις

-Ο Σύλλογος Κρητών Πάτρας «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 στην «Αγορά Αργύρη». Θα ακουστούν τα κάλαντα από Κρητικούς μουσικούς και θα διανεμηθεί το ημερολόγιο του Συλλόγου.

-Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία, στον πολυχώρο της Καραϊσκάκη 153 ισόγειο (μεταξύ Πατρέως και Γεροκωστοπούλου) την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 8.30 μ.μ. Από τις 8.15 και μέχρι τις 10 μ.μ. οι παραβρισκόμενοι θα μπορούν να ανταλλάξουν ευχές αλλά και απόψεις, προτάσεις, ιδέες για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Στις 8.30 μ.μ. η χορωδία της Κοινο_Τοπίας με τη Μαέστρο και καλλιτεχνικά υπεύθυνη Λίνα Γερονίκου μουσικό-υψίφωνο και την πιανίστα Κατερίνα Φιλιππάτου θα επενδύσει μουσικά τη βραδιά.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement