Connect with us

Παναχαϊκή

Mε «όπλο» το πάθος και την ψυχολογία για το “διπλό”

Published

on

 

Η Παναχαϊκή καλείται να νικήσει τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου το Αιγάλεω

Πολεμικό θέλει να κάνει το κλίμα το Αιγάλεω λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η διοίκηση του Σίτι έχοντας κοντή μνήμη απάντησε αρνητικά την Παναχαϊκή για 150 εισιτήρια που είχε ζητήσει. Το ντέρμπι οι Αιγαλεώτες το ξεκίνησαν νωρίς με την κοκκινόμαυρη διοίκηση να έχει λάβει τα μέτρα της θέλοντας να προστατεύσει την αποστολή και να την αφήσει ανεπηρέαστη από τυχόν προκλήσεις και να κοιτάξει να κάνει την δουλειά της εντός των αγωνιστικών γραμμών.

Ο Γιάννης Τάτσης έχει ετοιμάσει του «στρατιώτες» του για το εν λόγω παιχνίδι και είναι πανέτοιμη για την μάχη με σκοπό αρχικά να μην χάσει και κατά δεύτερο να ντουμπλάρει τις νίκες.

Στην διάθεσή του ο έμπειρος τεχνικός από τα τελευταία του αποκτήματα θα έχει μόνο τον Μπόονεν καθώς το δελτίο του Πέρεζ δεν ήταν εφικτό να εκδοθεί για το παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Ετσι μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης ο Γιάννης Τάτσης επέλεξε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Κολοβούρης, Μικές Μ., Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπάρετ, Νάστος, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Προύτζος, Πατρινός, Ζαμόρα, Τραορέ, Χριστόπουλος, Γαϊτανίδης, Ολιβέιρα, Αλίμπε, Μπόονεν, Μούλντερ, Ζέκοφ, Τόσκα.

 

Τηλεοπτικό το παιχνίδι

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ζήτησε από την Super League 2 το εκτός έδρας ματς με το Αιγάλεω να έχει τηλεοπτική κάλυψη. Κίνηση ματ έκανε η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ με την διοργανώτρια αρχή να κάνει δεκτό το αίτημα αυτό με τους φίλους της ομάδας να μπορούν να παρακολουθήσουν από την πλατφόρμα-δικτυακά- τη εν λόγω αναμέτρηση. Αυτό που απομένει είναι και η επίσημη ανακοίνωση.

Μάλιστα κύκλοι της ΠΑΕ ανέφεραν ότι την επόμενη φορά καλό θα ήταν οι άνθρωποι του Αιγάλεω να κλείσουν και τα διόδια για να μπορέσουν να κρατήσουν μακριά τον κόσμο της Παναχαϊκής.

 

«Σφυρίζει» ο Σταυρουλάκης

Ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης, του συνδέσμου διαιτητών Ρεθύμνου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με το Αιγάλεω, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (15:00) στο δημοτικό στάδιο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2. Βοηθούς θα έχει τους Κωνσταντίνο Καλαμπόκη του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστο Τάκο επίσης του ίδιου συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστείδης Αλιάγας του συνδέσμου Δυτικής Αττικής. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Μαγιάννης Άρτας.

Αναλυτικά οι ορισμοί έχουν ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/1

Αιγάλεω-Παναχαϊκή, Ραφαήλ Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

(15:00) Τηλυκράτης-Ιωνικός, Στεργιώτης (Αθηνών)

(15:00) Διαγόρας-Ηλιούπολη, Βλάχος (Αν. Αττικής)

(16:00) Χανιά-Καλαμάτα, Πουλικίδης (Δράμας)

Ροή ειδήσεων

Advertisement