Connect with us

Παναχαϊκή

Να περάσει ο επόμενος

Published

on

 

Η Παναχαϊκή από χθες ήδη ξέχασε τη μεγάλη νίκη επί των Χανίων και κοιτάει το εντός έδρας ματς με την Ηλιούπολη

 

Άχαστη είναι στην έδρα της η Παναχαϊκή από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Τάτσης και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για να παραμείνει στην κατηγορία.

Την Κυριακή ήρθε μια τεράστια νίκη, με τους κοκκινόμαυρους να πετυχαίνουν την ολική ανατροπή και όχι από έναν οποιοδήποτε αντίπαλο, αλλά από τα Χανιά, που κατείχαν την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό δείχνει το μέταλλο που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Τάτσης στην ομάδα και με αυτή την ψυχολογία ετοιμάζεται για ένα ακόμα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την Ηλιούπολη η οποία βρίσκεται στην 3η θέση με 29 βαθμούς.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν καίγεται ιδιαίτερα καθώς στόχος δεν είναι η άνοδος αλλά η εύκολη παραμονή στην κατηγορία.

Ευκαιρία είναι λοιπόν οι παίκτες του Γιάννη Τάτση να ντουμπλάρουν τις νίκες και να ξεφύγουν κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις.

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Η Παναχαϊκή με την εικόνα που δείχνει «σκοτώνοντας» εντός έδρας τον οποιοδήποτε αντίπαλο θα αποφύγει τον απ’ ευθείας υποβιβασμό. Βέβαια για να γίνει εφικτό αυτό πρέπει οι παίκτες να μείνουν πιστοί στο πλάνο τους και σε κάθε ματς να βγάζουν το 100% της απόδοσής τους.

Από κει και πέρα η Παναχαϊκή μπορεί να έχει και μια καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα καθώς από την 7η και κάτω όλες μαζί οι ομάδες είναι στο ίδιο τσουβάλι με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές.

Με μια νίκη την Κυριακή η Παναχαϊκή μπορεί ακόμα να πιάσει και την 8η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Το κλειδί ωστόσο είναι οι δύο ομάδες των μεγάλων ΠΑΕ καθώς ακόμα ουδείς δεν γνωρίσει πώς θα κινηθούν στην συνέχεια. Δηλαδή αν συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα ρόστερ που ήδη έχουν ή προστεθούν παίκτες από τις ομάδες των ΠΑΕ που αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία.

Το άλλο σημαντικό στοιχείο από το Αιγάλεω που έχει 17 βαθμούς και κάτω έχουν μεταξύ τους αναμετρήσεις. Οπότε αναμένονται να χαθούν πολλοί βαθμοί.

Δείτε τις αναμετρήσεις των έξι ομάδων από την 7η θέση και κάτω:

Αιγάλεω (17 β.):

Παναθηναϊκός Β’ (εντός), Γιούχτας (εκτός), Ολυμπιακός Β’ (εκτός), Χανιά (εντός), Ηλιούπολη (εκτός), Ιωνικός (εντός).

Ολυμπιακός Β’ (15 β.):

Γιούχτας (εντός), Διαγόρας (εκτός), Αιγάλεω (εντός), Καλαμάτα (εκτός), Χανιά (εκτός), Παναχαϊκή (εντός).

Γιούχτας (15 β.):

Ολυμπιακός Β’ (εκτός), Αιγάλεω (εντός), Χανιά (εκτός), Ηλιούπολη (εντός), Ιωνικός (εκτός), Τηλυκράτης (εντός).

Παναθηναϊκός Β’ (14 β.):

Αιγάλεω (εκτός), Χανιά (εντός), Ηλιούπολη (εκτός), Ιωνικός (εντός), Τηλυκράτης (εκτός), Διαγόρας (εκτός).

Παναχαϊκή (13 β.):

Ηλιούπολη (εντός), Ιωνικός (εκτός), Τηλυκράτης (εντός), Διαγόρας (εκτός), Καλαμάτα (εντός), Ολυμπιακός Β’ (εκτός).

Τηλυκράτης (12 β.):

Διαγόρας (εκτός), Καλαμάτα (εντός), Παναχαϊκή (εκτός), Καλλιθέα (εντός), Παναθηναϊκός Β’ (εντός), Γιούχτας (εκτός).

ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Χθες όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τα Χανιά έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Σήμερα ο Γιάννης Τάτσης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και από αύριο ρίχνονται στην μάχη για να προετοιμαστούν κατάλληλα για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ηλιούπολη.

Στις προπονήσεις μπήκαν και τα δύο νέα αποκτήματα, ο γκολκίπερ Μιχάλης Οικονομάκης και ο 23χρονος επιθετικός, Ρούμπεν Τόμας.

Επαφή με Διαγόρα

Δύο παίκτες που ακόμα δεν έχουν λύσει το συμβόλαιό τους είναι οι Παραστατίδης και Κούτσια συνεχίζοντας ακόμα τις προπονήσεις με την Κ19. Ο δε Παραστατίδης πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επαφή με τον Διαγόρα και αναμένεται να δούμε αν τελικά αποχωρήσει ή όχι.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΜΠΑΡΕ

«Πονοκεφαλιάζει» ο Γιάννης Τάτσης για το πού θα εκτίσει την ποινή του ο σκληροτράχηλος αμυντικός Γιόχαν Μπαρέ ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Πέρα όμως από τον Μπαρέ αμφίβολη είναι η συμμετοχή στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη και του Μπαξεβάνου που είναι τραυματίας.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement