Connect with us

Παναχαϊκή

Δουλειά για να ντουμπλάρει

Published

on

 

Η Παναχαϊκή θέλει το «τρίποντο» κόντρα στην Ηλιούπολη την Κυριακή στην Αγυιά για να τελειώσει τον Τηλυκράτη

 

Με το βλέμμα στο εντός έδρας ματς με την Ηλιούπολη οι κοκκινόμαυροι συνεχίζουν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιάννη Τάτση.

Τα προβλήματα τραυματισμών για τον έμπειρο προπονητή μπορεί να μην τελειώνουν ποτέ, όμως ο ίδιος βρίσκει τον τρόπο να τα καλύπτει και να μην φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Οι προπονήσεις είναι ο καθρέπτης του κάθε ποδοσφαιριστή με τον Γιάννη Τάτση σε κάθε παιχνίδι να αποφασίζει μέσα από αυτές την αποστολή αλλά και την αρχική ενδεκάδα.

Το παιχνίδι ωστόσο με την Ηλιούπολη είναι ένα ματς-κλειδί, καθώς με νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί η ομάδα της Παναχαϊκής να βρεθεί ακόμα και στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη μετά την μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-1 επί των Χανιών και θέλουν την Κυριακή να ντουμπλάρουν.

Και για να πιάσει η Παναχαϊκή την 8η θέση αρχικά πρέπει να κερδίσει την Ηλιούπολη και να πάει στους 16 βαθμούς. Στην συνέχεια ο Τηλυκράτης να ηττηθεί στην Ρόδο από τον Διαγόρα και να παραμείνει στους 12 και στηn ουσία να τον τελειώσει…

Το Αιγάλεω με τον Παναθηναϊκό να λήξει ισόπαλο με το Σίτι να πηγαίνει στους 18 βαθμούς και τους πράσινους στους 15. Τέλος το παιχνίδι Ολυμπιακός – Γιούχτας να έρθει και αυτό ισόπαλο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στους 16 βαθμούς. Αν αυτά τ΄ αποτελέσματα έρθουν τότε η Παναχαϊκή μπορεί την Κυριακή να βρεθεί στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όμως όλα στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο έρχονται βήμα βήμα αυτό που ενδιαφέρει όλους είναι η Παναχαϊκή να νικήσει την Ηλιούπολη και να ηττηθεί ο Τηλυκράτης στην Ρόδο για να τελειώνει με αυτό τον τρόπο και να αποφύγει τον απ’ ευθείας υποβιβασμό.

ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΜΑΛΗΣ

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε και επίσημα την προσθήκη του Παύλου Σμάλη που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό μέσο Σμάλη Παύλο. Ο Παύλος Σμαλης είναι γεννημένος 16 Ιανουαρίου 2004.

Έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΠΑΟ Κόσμιου, Ορφέα Ξυλαγάνη και ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την ομάδα του Πανθρακικού.

Παύλο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής».

Σφυρίζει ξανά ο Μπαλαχούτης

Ο Γεώργιος Μπαλαχούτης του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Ηλιούπολη, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αγυιάς την προσεχή Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 (15:00) για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2. Ο Πειραιώτης ρέφερι είχε διευθύνει την περσινή αναμέτρηση (20ή αγωνιστική) που είχε διεξαχθεί στις 20 Απριλίου του 2023 ανάμεσα σε Παναχαϊκή-Ηλιούπολη που έληξε ισόπαλη με 2-2.

Βοηθούς θα έχει τους Νικόλαο Μανούρα (Δυτ. Αττικής), Χρήστο Μπάλα (Τρικάλων). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Στάμος (Ηλείας). Παρατηρητής διαιτησίας ο Γρηγόρης Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας).

 Αναλυτικά οι ορισμοί έχουν ως εξής:

 ΚΥΡΙΑΚΗ (4/2-15:00)

Παναχαϊκή-Ηλιούπολη, Μπαλαχούτης (Πειραιώς)

Χανιά-Καλλιθέα, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

(15:45): Διαγόρας – Τηλυκράτης, Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΣΑΒΒΑΤΟ (3/1 – 14:00)

Ολυμπιακός Β-Γιούχτας, Αλήμπεης (Αθηνών)

(15:00): Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β, Κόκκινος (Χαλκιδικής)

ΔΕΥΤΕΡΑ (5/2 -16:00, Action 24)

Καλαμάτα-Ιωνικός, Τσέτσιλας (Καστοριά)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement