Connect with us

Παναχαϊκή

“Τρίποντο” και αποφεύγει τον απ’ ευθείας υποβιβασμό

Published

on

Η Παναχαϊκή μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Ηλιούπολη

 

Με την ψυχολογία στα ύψη οι κοκκινόμαυροι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη για την 17η αγωνιστική της Super League 2.

Το παιχνίδι αυτό είναι μεγάλης σημασίας για την κοκκινόμαυρη ομάδα καθώς αν ντουμπλάρει τις νίκες αρχικά αποφεύγει τον απ’ ευθείας υποβιβασμό και δεύτερον όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ μπορεί να φτάσει ακόμα και την 8η θέση με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΤΟΜΑΣ

Από τις χειμερινές μεταγραφές ο πιο έτοιμος παίκτης δείχνει να είναι ο Ρούμπεν Τόμας. Ο έμπειρος επιθετικός στις προπονήσεις δείχνει να είναι πανέτοιμος και πολύ πιθανόν ο Γιάννης Τάτσης να τον έχει και στο αρχικό σχήμα.

Στην προπόνηση μπήκε κανονικά και το νέο απόκτημα ο Παύλος Σμάλης όπως και ο πορτιέρο Οικονομάκης και ενδέχεται να βρίσκονται στην 20άδα.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΟΥΛΝΤΕΡ

Στην χθεσινή προπόνηση έδωσε κανονικά το «παρών» και ο υψηλόσωμος Μούλντερ ο οποίος είχε ίωση και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Γιάννης Τάτσης ωστόσο τον έχει δηλώσει να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας ματς με την Ηλιούπολη.

Οι μοναδικοί που δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την Παναχαϊκή είναι ο Ιατρούδης ο οποίος έχει μείνει για καιρό εκτός λόγω τραυματισμού και ο Μπαξεβάνος.

 

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Η ΠΑΕ και στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη δεν θα αλλάξει την τιμή του εισιτηρίου καθώς βλέπει ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος βρίσκεται στις κερκίδες της Αγυιάς. Έτσι και την Κυριακή η γενική είσοδος θα ανέρχεται στα 5 ευρώ ενώ δωρεάν θα εισέρχονται στο γήπεδο οι γυναίκες και τα παιδιά κάτω από 15 ετών.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ- ΠΑΟ Β.

Άλλαξε ημερομηνία το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον ΠΑΟ Β. Η αναμέτρηση μετατέθηκε για την Δευτέρα (5/2) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ωστόσο η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και αυτό το ζήτησε ο Πανιώνιος λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει ανάμεσα στους φιλάθλους με το Αιγάλεω.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement