Connect with us

Παναχαϊκή

Ετοιμάζεται για το πρώτο «διπλό»

Published

on

Η Παναχαϊκή έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο ματς με τον Διαγόρα που θέλει να πάρει τη νίκη

 

Η Παναχαϊκή μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής (3 μ.μ.) στην Ρόδο με τον Διαγόρα.

Στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι αν καταφέρουν να πάρουν   το διπλό τότε κατά μεγάλο ποσοστό έχουν αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Χθες η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο με τους κοκκινόμαυρους να έχουν ανεβάσει ρυθμούς. Σε αυτή συμμετείχε και ο Πέρεθ που την Τρίτη είχε κάνει ατομικό για προληπτικούς λόγους ενώ κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές εντάχτηκε και ο Ολιβέιρα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η πιο σημαντική απώλεια και αυτή την αγωνιστική είναι του σκληροτράχηλου αμυντικού Μπάρετ ο οποίος είχε προγραμματιστεί να εκτίσει την ποινή του με τον Διαγόρα.

Η προπόνηση της ομάδας θα συνεχιστεί και σήμερα στον χώρο του Πανεπιστημίου με τον Γιάννη Τάτση να ανεβάζει τους ρυθμούς.

ΤΑΚΤΟΠΟΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΡΕΑ

Το χρέος των 500 περίπου ευρώ που είχε αφήσει η Παναχαϊκή του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Λαρέα τακτοποιήθηκε ενώ η διοίκηση είναι πυρ και μανία με τη νέα προσφυγή από την μεριά του Τσακμάκη που έχει πληρωθεί κανονικά όσο αυτός φορούσε την κοκκινόμαυρη φανέλα. Ο νυν ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου πήρε το ποσό των 12.000 ευρώ σε τέσσερις δόσεις των 4.000 ευρώ όμως επειδή καθυστέρησε η ΠΑΕ την πρώτη δόση ζητάει 8.500 καθώς πάτησε σε όρο που είχε βάλει και ζητάει και το ποσό του συμβολαίου που είχε και για την φετινή σεζόν. Δηλαδή ζητάει χρήματα τα οποία προφανώς δεν έχει δουλέψει καθώς αγωνίζεται στον Ατρόμητο Αθηνών.

ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΡΑΣΗ

Χθες ανακοινώθηκε και η επιβολή ενεργοποίησης από το διαιτητικό δικαστήριο της αίτησης του πρώην γυμναστή Γιώργου Ταράση με την ΠΑΕ να πρέπει να πληρώσει το 50% των 5.400 ευρώ.

Η ΠΑΕ ήταν ενήμερη απλώς περίμενε την ενεργοποίηση έτσι ώστε να γνωρίζει τι πρέπει να πληρώσει και το επόμενο διάστημα θα τακτοποιηθεί και αυτή η προσφυγή.

ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Πιστώθηκαν χθες τα χρήματα του στοιχήματος και μέχρι την Παρασκευή θα μπει στα ταμεία των 20 ΠΑΕ το ποσό των 151.000 ευρώ. Ένα σημαντικό ποσό το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά και την Παναχαϊκή στο να πληρώσει αρκετές εκκρεμότητες που έχει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement