Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πολλές οι συμμετοχές και μεγάλη η ζήτηση για το παιδικό καρναβάλι

Published

on

Πολλές είναι οι συμμετοχές και για φέτος στο καρναβάλι των μικρών με δεκάδες σχολεία, δημοτικά, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς να συμμετέχουν στην μεγάλη παρέλαση του παιδικού καρναβαλιού που θα γίνει την Κυριακή στις 10 Μαρτίου.

Ο αριθμός των φετινών συμμετοχών ίσως να ξεπεράσει και τα περσινά δεδομένα, με βάση τουλάχιστον τον αριθμό των πληρωμάτων που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Ήδη η δουλειά στις βιοτεχνίες της Πάτρας έχει ξεκινήσει με τον πρώτο λόγο να την έχουν για αυτή την περίοδο τα πληρώματα του παιδικού καρναβαλιού που προηγείται από αυτό των μεγάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ζήτηση σε κάθε ένα από τα πληρώματα που παίρνουν μέρος είναι μεγάλη, όμως οι θέσεις είναι περιορισμένες και δεν θα είναι λίγοι αυτοί που εφόσον το αποφασίσουν την τελευταία στιγμή δεν θα προλάβουν να βρουν στολή.

Αρκετοί άλλωστε είναι οι γονείς που σκοπεύουν να βγουν μόνο στο παιδικό καρναβάλι και όχι σε αυτό των μεγάλων για πολλούς και διάφορους λόγους και ένας από αυτούς είναι ότι πολλά πληρώματα (από το καρναβάλι των μεγάλων) δυσκολεύονται φέτος να γράψουν μικρά παιδιά και αρκετά από αυτά δεν τα δέχονται.

Έτσι για τους 35 και κάτι που θέλουν να βγουν παρέα με το μικρό τους παιδί μοναδική λύση είναι το παιδικό καρναβάλι. Οι στολές, παρά τις ανατιμήσεις που υπάρχουν σε υφάσματα και πρώτες ύλες, με την ακρίβεια να κυριαρχεί, είναι ευφάνταστες και θα έχουν και φέτος τον χαρακτήρα του παιδικού καρναβαλιού της Πάτρας, έτσι όπως τον είχαμε γνωρίσει από τα προηγούμενα έτη.

Με ζωηρά χρώματα και σχέδια δηλαδή. Όσο για την τιμή ο μέσος όρος των στολών κινείται στα 30 με 40 ευρώ, ανάλογα φυσικά με το σχέδιο, το ύφασμα και τις πρώτες ύλες.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement