Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Έχει τον τρόπο η Εθνική μας

Published

on

 

Μάθετε τα πάντα για τις 365 Bonus Προσφορές* εγγραφής

Ημέρα Ελλάδα είναι η σημερινή. Η Εθνική μας ομάδα ξαναμπαίνει στη μάχη των προκριματικών, τη στιγμή που σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν σπουδαία παιχνίδια που θα κρίνουν κατά πολύ το τι θα γίνει αναφορικά με την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ σε 1 χρόνο και κάτι.

Η «γαλανόλευκη» λοιπόν, δοκιμάζεται στο Κόσοβο και σε έναν όμιλο που ήδη έχουν ξεχωρίσει οι Σουηδοί και οι Ισπανοί, η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τη πρώτη δυάδα.

Κόσοβο: Την πιο μεγάλη του νίκη, μέχρι την επόμενη τουλάχιστον, πέτυχε στον όμιλο το Κόσοβο, το οποία πέρασε με διπλό μέσα από τη Τιφλίδα, επικρατώντας με 1-0 της Γεωργίας πριν από 3 ημέρες. Η ομάδα του Μπερνάρ Χάλαντες πήρε το πρώτο της τρίποντο στον όμιλο και σήμερα υποδέχεται την Εθνική μας, με στόχο να φτάσει στους 6 βαθμούς και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για (τουλάχιστον) τη 2η θέση και τα πλέι-οφ. Το γήπεδο αναμένεται γεμάτο στη Πρίστινα, εκεί, πάντως, που η Ελλάδα τη μοναδική φορά που έπαιξε, έφυγε με το διπλό.

Ελλάδα: Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στο στρατόπεδο της Ελλάδας αναφορικά με το ραντεβού στο Κόσοβο, ειδικά μετά και την απρόσμενη απώλεια που υπήρξε κόντρα στη Γεωργία, στο 2ο ματς του ομίλου μας. Μπορεί η πρεμιέρα στην Ισπανία να συνοδεύτηκε από μια σημαντική ισοπαλία, όμως η γκέλα στη Τούμπα μετά από μερικές ημέρες ήταν το ίδιο βαριά. Ο Φαν τ’ Σκιπ έχει μεταφέρει στους παίκτες του την κρισιμότητα του αγώνα, καθώς με νίκη η Ελλάδα ουσιαστικά θα μπει σε 2 «τελικούς» με τη Σουηδία για τη μάχη της δυάδας. Ρέτσος, Κούτρης, Αλεξανδρόπουλος, Δουβίκας και Χατζηγιοβάνης τα νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο επίσημο, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στη «γαλανόλευκη».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι πρόσφατες αναμετρήσεις της Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο για το Nations League έχουν δώσει στον Φαν τ’ Σχιπ όλα όσα χρειάζεται ο Ολλανδός για να σχηματίσει ένα πλάνο για το παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι ανώτερη και μπορεί να φύγει με ένα σημαντικό διπλό, το οποίο πληρώνει 2.30 στον Stoiximan.

Νόμιμες Στοιχηματικές με Casino Προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement