Connect with us

Αθλητισμός

Ο προπονητής του Διαγόρα Ανδρέας Ζήκος μίλησε στη «Γ» για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς

Published

on

Ο Διαγόρας σήμερα ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία είναι και το πρώτο του επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

TOY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ 

Η ομάδα των Βραχνεΐκων έχει δώσει αρκετές φιλικές αναμετρήσεις και έχει δείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Σε αυτό φυσικά έχει συμβάλει ο τεχνικός Ανδρέας Ζήκος ο οποίος δουλεύει καθημερινά τους ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε να γίνουν καλύτεροι και να πρωταγωνιστήσουν για μια ακόμα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πριν από αυτό όμως το συγκρότημα του Α. Ζήκου δίνει σήμερα (4 μ.μ.) στο Δημοτικό Γήπεδο Βραχνεΐκων τον πρώτο του αγώνα Κυπέλλου για την 2η φάση του θεσμού με αντίπαλο τον Ερμή Μελιγούς.

Η «Γ» επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό έτσι προκειμένου να μας πει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα και πόσο εύκολη είναι πρόκριση.

«Έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά, φτιάξαμε πράγματα και πιστεύω βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο απόδοσης. Σίγουρα όλα τα νοκ-άουτ παιχνίδια Κυπέλλου είναι δύσκολα. Δεν μετράει τόσο ο αντίπαλος αλλά τα χαρακτηριστικά που αναπτύσσονται και χρειάζεται προσοχή για να καταφέρουμε να περάσουμε.

Φυσικά αυτό το παιχνίδι είναι και ένα δυνατό τεστ, όχι ότι δεν μας ενδιαφέρει η πρόκριση αλλά το μεγαλύτερο κίνητρο της χρονιάς είναι το πρωτάθλημα. Μέσα από την εν λόγω αναμέτρηση θα δούμε σε ποιο ακριβώς στάδιο βρισκόμαστε διότι η πίεση θα είναι μεγαλύτερη από τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής.

Η αλήθεια είναι όμως ότι και όλες τις φιλικές αναμετρήσεις που έχουμε δώσει τις αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα έτσι ώστε να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε στην συνέχεια στις προπονήσεις. Δηλαδή για εμάς δεν ήταν απλά φιλικά παιχνίδια γιατί μέσα από αυτά κάναμε αξιολογήσεις».

 

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Ένας προπονητής σαν τον Ανδρέα Ζήκο δεν θα άφηνε στην μοίρα του ένα επίσημο παιχνίδι. Ο κόουτς έχει διαβάσει αρκετά τον αντίπαλό του ψάχνοντας πληροφορίες γι’ αυτόν αλλά και έχοντας δει και κάποια βίντεο από τις αναμετρήσεις.

Ο ίδιος έχει εστιάσει τις αδυναμίες του αντιπάλου και πού μπορεί να «χτυπήσουν» οι Βραχνιώτες έτσι ώστε να πάρουν την πρόκριση.

 

ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΗΠΕΔΟ

Η αποστολή του Διαγόρα στις 11:15 π.μ. θα βρεθεί σε κατάστημα εστίασης στα Βραχνέικα για να γευματίσει, εν συνεχεία τα μέλη της θα πιουν τον καφέ τους και μετέπειτα θα αναχωρήσουν για το γήπεδο μισή ώρα νωρίτερα έτσι ώστε να δουν βίντεο του αντιπάλου τους και να υπάρξει μια τελευταία ανάλυση πριν από το ματς.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο Ανδρέας Ζήκος έχει επιλέξει 20 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι Μπαρδάκης, Μ. Μικές, Μπάδας, Σιδέρης, Σαρρής, Παπαδόπουλος, Λ. Μικές, Σταυρόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Τσεκούρας, Καϊμακάς, Ντούβλης, Γεωργαντόπουλος, Ν. Βλασόπουλος, Θ. Βλασόπουλος, Καραμπούλας, Αποστολόπουλος, Σκεπετάρης, Αλεξανδρής και Αθανασόπουλος.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Δημόπουλος, ο στρατευμένος Γκολφινόπουλος και οι Τριανταφυλλόπουλος, Καπετανάκης (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).

 

Σφυρίζει ο Ρούτσης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο έμπειρος Ρούτσης από τον Σύνδεσμο Κορινθίας με βοηθούς τους Κλεπετσάνη και Οικονόμου από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής ορίστηκε από την Αχαΐας ο Ανδρέας Τριανταφύλλης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement