Connect with us

Παναχαϊκή

Εκτός οι Κόκας και Παπαχρονόπουλος

Published

on

 

Μπαίνουν τα πράγματα στην σειρά τους όπως φαίνεται. Η Παναχαϊκή την Κυριακή ταξιδεύει στο γειτονικό νησί της Ζακύνθου καθώς φιλοξενείται για την 8η αγωνιστική από τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Αυτό που φαίνεται να αλλάζει είναι ότι ο νέος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας την πραγματοποίησε στο Ενωσιακό γήπεδο που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα αφού αύριο οι κοκκινόμαυροι θα αγωνιστούν σε αντίστοιχο γήπεδο.

Με τον Σέρβο κάτι τέτοιο ποτέ δεν γινόταν και αν οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν παίζει κανένα ρόλο δεν ισχύει.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά αναφέρουμε συχνά στο ποδόσφαιρο και μια από αυτές είναι και η συγκεκριμένη.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Νίκολα Καρακλάιτς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα ενώ ο Δήμος Κόκας δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους κοκκινόμαυρους στη Ζάκυνθο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το ματς με τον Ναυπακτιακό. Ο Βασίλης Μπελεζάκης και χθες πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού ενώ εκτός θα μείνουν και οι Μανώλης Παπαχρονόπουλος, Θάνος Θανόπουλος που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Αγυιάς και στην συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για το γειτονικό νησί όπου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής. Τέλος η αναμέτρηση με τον Εθνικό θα διεξαχθεί μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 2:30 μ.μ. για συγκοινωνιακούς λόγους.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στην Αγυιά και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Ζάκυνθο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement