Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

Η αντικατάσταση του Δ. Ελευθερόπουλου και η (βιαστική) κίνηση

Published

on

Σε μια κίνηση που σπανίως συναντάμε στα ποδοσφαιρικά δεδομένα προχώρησε τελικά ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος.

Ο λόγος, βέβαια, για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, καθώς φάνηκε ότι δεν δόθηκε η απαραίτητη πίστωση χρόνου στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι αποτέλεσαν προσωπική επιλογή του Γιώργου Μπάρλου τον περασμένο Ιούλιο.

Ο μεγαλομέτοχος κρίνοντας από την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια, βιάστηκε, ίσως, να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Έλληνα τεχνικό και να μην του επιτρέψει να δείξει την δουλειά του στα επίσημα παιχνίδια, όπου σαφώς η βαρύτητα είναι διαφορετική.Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια ήταν ελκυστική, καθώς υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στημ απόδοσή της.Ωστόσο, αυτός είναι και ο ρόλος των φιλικών παιχνιδιών, που φέτος, λόγω των ιδιαιτεροτήτων της πανδημίας αλλά και των εκκρεμοτήτων με την κρατική τηλεόραση, θα είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά. Σ’ όλα τα φιλικά παιχνίδια, παγκοσμίως, οι προπονητές, κάνουν τις δοκιμές τους και βγάζουν τα συμπεράσματά τους, αναφορικά με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν, αλλά και την ικανότητά τους, στην προσαρμογή των συστημάτων, που θέλουν να εφαρμόσουν.Ο Γιώργος Μπάρλος αποφάσισε να μην περιμένει… Ο χρόνος θα δείξει εάν η επιλογή του αυτή, δικαιωθεί. Ο καθρέπτης όλων είναι ο αγωνιστικός χώρος, που «μιλάει» για όλους.

ΥΓ: Το ρόστερ που διαθέτει η φετινή Παναχαϊκή σίγουρα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και όλοι πιστεύουν ότι θα «απλώσει» τις ικανότητές του, στο χορτάρι. Αυτ

Ροή ειδήσεων

Advertisement