Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Μεταγραφή στον Ατλαντα Πατρών για την Αναστασία Φουτσιτζίδου

Published

on

Νέα «σελίδα» στη πλούσια καριέρα της για την πολιτογραφημένη Πατρινή πρωταθλήτρια  στο τριπλουν, Αναστασία Φουτσιτζίδου η οποία μετά από 5 χρόνια περιουσίας στην Ολυμπιάδα, πήρε μεταγραφή για το νεοσύστατο Ατλά Πατρών.

Η Αναστασία Φουτσιτζίδου  με μήνυμα της στα social media ευχαρίστησε την Ολυμπιάδα για την συνεργασία και αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα με τον Αλά Πατρών.

Η ανακοίνωση: «Νέα χρονιά, νέα ομάδα! Μετά από 5 χρόνια με τα χρώματα της Ολυμπιάδας Πατρών, τη νέα σεζόν έχω τη χαρά να αγωνίζομαι για τον Άτλα Πατρών! Μια καινούργια ομάδα για την Πόλη της Πάτρας με μεγάλες προσδοκίες! Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα στελέχη @kostas papazafiris @savvas kravariotis @betty georgiopoulou @Δημητρης Μπεγλεριδης για την τεράστια αγκαλιά και στήριξή τους και εύχομαι να τους κάνω υπερήφανους! Τέλος να ευχαριστήσω την @ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΣΤΙΒΟΣ για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και τις επιτύχιες που είχαμε μαζί καθώς και τον Σταυρο Κοή για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια!

Συνεχίζουμε πρώτα απ όλα με υγεία και μετά με αγάπη, αφοσίωση, υπομονή, επιμονή, προσπάθεια και πάθος… γιατί τι σημασία έχει η Νίκη αν δεν υπήρχε η Ήττα?»

Η Αναστασία Φουτζιτζίδου  με πολλά μετάλλια και διακρίσεις στο παλμαρέ της, έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει των αγωνιστικών υποχρέωσαν του 2021  όπου υπάρχουν αρκετές διοργανώσεις μπροστά της…

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement