Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Έκκληση στους αρμόδιους απευθύνει η Πατρινή πυγμάχος του Ολυμπιακού, Εβελίνα Μαυρομάτη

Published

on

Έκκληση προς τους αρμόδιους για επιστροφή των πυγμάχων άμεσα στα ρινγκ απευθύνει η πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού Εβελίνα Μαυρομμάτη που έχει κατακτήσει τρία Πρωταθλήματα Ελλάδας (2016, 2017, 2018) με την Άμυνα Πατρών και το 2019 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Πειραιώς όπου είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Αγωνίζεται στην κατηγορία 60 κιλών έχοντας και σημαντική παρουσία σε διεθνείς αγώνες. Με την ανάρτησή της δείχνει τη δική της ανυπομονησία για επιστροφή στα ρινγκ και τις προπονήσεις, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Η διεθνής αθλήτρια είναι γεννημένη στις 25/8/1989 στα Σταμνά Μεσολογγίου και είχε ξεκινήσει την Πυγμαχία από την Άμυνα Πατρών. Το 2019 εντάχθηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού. Η διεθνής αθλήτρια εργάζεται παράλληλα ως ιδιωτική υπάλληλος και ζητά το αυτονόητο μιας και οι πυγμάχοι μπορεί να χρειάζονται κάποιο διάστημα ασκήσεις φυσικής κατάστασης όμως από την στιγμή που η πυγμαχία είναι άθλημα επαφής θα βοηθούσε σε σημαντικό βαθμό την προσπάθεια των αθλητών. Στην τοποθέτησή της στέκεται στο γεγονός ότι στο εξωτερικό οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά.
Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης που επικρατεί όχι μόνο έχουν ακυρωθεί αγώνες αλλά έχει απαγορευθεί η προπόνηση στους αθλητές, ενώ στο εξωτερικό συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα κανονικά με τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης. Ευελπιστούμε να επανέλθουμε σύντομα στις προπονήσεις μας διότι η πυγμαχία είναι ένα άθλημα κατεξοχήν επαφής και η ατομική προπόνηση για φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση που είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον μας βοηθά μέχρι ένα σημείο. Επίσης, κάτι πολύ βασικό είναι ότι δεν υπάρχει κίνητρο για τους αθλητές καθώς το πότε θα επιστρέψουμε είναι αβέβαιο ακόμη και βάσει των συνθηκών δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε κάτι προς το παρόν. Στόχος μας είναι να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις με όσο το δυνατόν καλύτερες επιδόσεις και αποτελέσματα».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement