Connect with us

Μπάσκετ

Προτεραιότητα του Προμηθέα η απόκτηση του πλέι-μέικερ, μετά ο ψηλός

Published

on

Προτεραιότητα του Προμηθέα η απόκτηση του πλέι-μέικερ, μετά ο ψηλός

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Ο τεχνικός του Προμηθέα Μάκης Γιατράς εν μέσω Χριστουγέννων βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού πρέπει να φτιάξει μια ομάδα σχεδόν από την αρχή. Έχουν γίνει ήδη αρκετές αλλαγές πρόσωπων ενώ έπεται συνέχεια με προτεραιότητα την απόκτηση ξένου πλέι-μέικερ.

Οι πληροφορίες λένε πως εκτός από τις προσθήκες του γκαρντ Αθηναίου και του φόργουορντ Γκραντ -θα ανακοινωθεί σήμερα ή αύριο- η ομάδα του Γιατρά θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ακόμα παικτών, όμως αυτό που προέχει είναι η απόκτηση ενός ξένου πλέι-μέικερ που θα μπορεί να οργανώνει και να σκοράρει.

Με την προσθήκη του Γκραντ και του Γιάννη Αγραβάνη, υπάρχουν λύσεις κάτω από τη ρακέτα και έτσι δεν τίθεται λόγος βιασύνης. Ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι η πρόγνωση, ρόλο που έφερνε εις πέρας ο Μάντζαρης ο οποίος όμως παίζει πλέον με το Περιστέρι.

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ «1» ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τις τελευταίες μέρες μάνατζερ προτείνουν παίκτες στην πατρινή ομάδα και κυρίως ξένους «1» με ορισμένους από αυτούς να είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και να εξετάζονται από το τεχνικό επιτελείο. Μέχρι χθες δεν είχε οριστικοποιηθεί οτιδήποτε.

Στόχος του Γιατρά πάντως είναι να βρεθεί ξένος πλέι-μέικερ μέχρι αύριο ώστε να προλάβει να έρθει μέχρι την Πέμπτη για να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στο Περιστέρι.

Ερωτηματικό είναι ο ή οι παίκτες που θα αποχωρήσουν καθώς υπάρχουν 2-3 που δεν έχουν ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα. Αν και δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, εν τούτοις οι πληροφορίες της «Γ» λένε όπως αυτοί που βρίσκονται σε δύσκολη θέση είναι οι Ντιάντε Γκάρετ και Νίκολα Ραντίσεβιτς οι οποίοι μάλιστα και στο τελευταίο παιχνίδι είχαν το λιγότερο χρόνο συμμετοχής με το μέλλον τους να είναι αβέβαιο.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Προμηθέας πρέπει όχι μόνο να ενισχυθεί αλλά και να μπορέσει να δουλέψει με όλα τα νέα πρόσωπα για να βρει την απαιτουμένη χημεία που θα τον βοηθήσει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.

ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Την ίδια ώρα η ομάδα του Προμηθέα χθες το απόγευμα έπιασε δουλειά για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Περιστέρι όπου δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από τη νίκη.

Στην προπόνηση συμμετείχε για πρώτη φορά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Τζεράι Γκραντ ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο σαββατιάτικο παιχνίδι. Επίσης χθες συμμετείχε και ο Γιαννόπουλος ο οποίος αν όλα πάνε καλά θα παίξει και θα είναι διαθέσιμος μετά από αρκετό καιρό.

Ροή ειδήσεων

Advertisement