Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Στοίχημα: Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Published

on

Έχουμε μπει για τα καλά στα πλέι-οφ και οι «μάχες» που δίνονται για τις Ευρωπαϊκές θέσεις ολοένα και αυξάνουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Μπορεί ο Ολυμπιακός να θέλει ελάχιστους πόντους για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του και μαθηματικά, όμως όλοι οι υπόλοιποι έχουν δρόμο μπροστά τους.
Μάθε για τους stoiximan οροι bonus και Παίξε στοίχημα από το σπίτι σου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – «Μύρισε» αίμα την Κυριακή και παίζοντας έξυπνα και αποτελεσματικά, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ΑΕΚ. Στο 4-0 είχε φτάσει τον δείκτη του σκορ στο ημίχρονο (μπορούσε και περισσότερα γκολ σε αυτό το διάστημα), αρκούμενος απλώς στη διατήρηση του ελέγχου στο β’ μέρος, το οποίο – επίσης κολακευτικά για την εικόνα της Ενωσης – έληξε… ισόπαλο (1-1), γεγονός που τον έφερε θριαμβευτή με το επιβλητικότατο 5-1.
Μετά από αυτό το… μονόπρακτο, χωρίς μάλιστα ιδιαίτερο φορτσάρισμα, στο (όπως εξελίχτηκε) κατ’ ευφημισμό ντέρμπι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ακόμη ένα βήμα προς τη μαθηματική επικύρωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια, μετά και τη σημερινή ήττα του Αρη από την ΑΕΚ, μπορούν να το πετύχουν από απόψε το βράδυ, αν επικρατήσουν στο ντέρμπι των “αιωνίων”.
Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-3): Σα – Σεμέντο, Μπα, Παπασταθόπουλος – Λαλά (Ανδρούτσος), Καμαρά, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ (Χολέμπας) – Μπρούμα, Ελ Αραμπί, Μασούρας (Φορτούνης)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – Σαν σε… replay με το παιχνίδι της κανονικής περιόδου, ακόμη όμως πιο εμφατική και «καθαρή» η επικράτησή του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με γκολάρα προηγείται στο ίδιο λεπτό (39’) στην πρώτη του ουσιαστικά επίθεση, φέρνοντας την αναμέτρηση τελείως στα μέτρα του. Αλλοτε εύκολα, άλλοτε όχι και τόσο, κράτησε το προβάδισμα και αξιοποιώντας δύο κόντρες στο φινάλε έφτασε το σκορ στο 3-0. Ετσι, συνδύασε την παρθενική του για φέτος είσοδο στην τετράδα με την επιβλητικότερη φετινή του νίκη και μόλις τη δεύτερη φορά φέτος που πέτυχε περισσότερα των 2 γκολ σε παιχνίδι του (σ.σ. η προηγούμενη στο Περιστέρι, στο 3-2 επί του Ατρόμητου).
Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Διούδης – Μολό, Πούγγουρας (Βέλεθ), Σένκεφελντ, Χουάνκαρ – Μαουρίσιο, Βέλεθ (Αλεξανδρόπουλος), Νιάς – Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Βιγιαφάνιες
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από επίδειξη δύναμης και σημαντική, μεσοβδόμαδα, καταπόνηση προέρχεται ο Ολυμπιακός, για πρώτη φορά στην τετράδα έχει πατήσει ο Παναθηναϊκός. Δεν αλλάζουν οι συσχετισμοί, αγοράζεται combo 1 και under 3,5 στην stoiximan.
Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal

Ροή ειδήσεων

Advertisement