Connect with us

Μπάσκετ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: «Καθαρή» η άμυνα σε Κάρτερ, αντιαθλητικό σε Κλαβέλ

Published

on

Επειδή στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Λαυρίου, Γ. Σερελης – ένα μη σφύριγμα στο λέι απ του Κάρτερ έκρινε το ματς, είπε μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην τελευταία επίθεση της ομάδας, στο μπάσιμο του Κάρτερ, και επειδή το είδαμε πάλι από την ΕΡΤ, δεν υπάρχει κανένα φάουλ στο μαρκάρισμα και κακώς διαμαρτύρεται αυτός και οι συνεργάτες του.

Επίσης, στη συνέχεια είναι πεντακάθαρο αντιαθλητικό φάουλ του Ντιαλό πάνω στον Κλαβέλ και ούτε καν ήθελε επανέλεγχο από το instant replay όμως καλά έκαναν οι ρέφερι και το είδαν.
Αν κάποιος έπρεπε να διαμαρτυρηθεί, είναι ο Προμηθέας με τους ρέφερι να κάνουν και πάλι αρκετά λάθη στο τέλος, όπως για παράδειγμα τα ανύπαρκτα βήματα που χρεώθηκε ο Κλαβέλ στην προτελευταία επίθεση, ή το αντιαθλητικό φάουλ του Γερομίχαλου στον Τζέριαν Γκραντ που δεν δόθηκε ποτέ και αρκετά ακόμα.
Γενικότερα οι «γκρι», σχεδόν σε όλα τα τελευταία παιχνίδια έχουν αδικήσει την πατρινή ομάδα, είτε λίγο, είτε πολύ και είναι μεγάλη επιτυχία που είναι ένα βήμα πριν από τους τελικούς.

AΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ
Κάτι περισσότερο από το όριο της απρέπειας η συμπεριφορά παράγοντα του Λαυρίου μετά τη σωστή απόφαση των ρέφερι να χρεώσουν αντιαθλητικό φάουλ στον Ντιαλό. Συνεργάτης του κ. Σερελη σηκώθηκε από τον πάγκο, πήγε προς τα αποδυτήρια, όμως δεν αποχώρησε και όρθιος στη γωνία του γηπέδου, «έψελνε» τους ρέφερι και με απρεπείς κινήσεις έδειχνε το παντελόνι του…
Μάλιστα, έξαλλος ήταν και ο Ντιαλό ο οποίος πήγε να επιτεθεί στον Σωμο μόλις σφύριξε το φάουλ και τον συγκράτησαν οι πιο ψύχραιμοι για να μην έχουμε χειρότερα.

Και όλα αυτά τα έδειξαν οι κάμερες και τα είδε όλος ο κόσμος και είναι πραγματικό απορίας άξιον πώς δεν τα έχουν σημειώσει οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα.
Πάντως λέγεται πως η τριάδα των διαιτητών αναμένεται να προχωρήσει σε συμπληρωματική έκθεση αλλά σε κάθε περίπτωση η συμπεριφορά του παίκτη και του παράγοντα του Λαυρίου ήταν πολύ άσχημη.

Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement