Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ντέρμπι στα Βραχνέικα, η μάχη στην Κ. Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σήμερα η προτελευταία αγωνιστική στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής

 Μπορεί το ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής να είναι στα Βραχνέικα ανάμεσα στον τοπικό Διαγόρα και τον Παναιγιάλειο, όμως το μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκεται στην Κ. Αχαΐα, καθώς η Αχαϊκή σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι φιλοξενεί το Διαβολίτσι.

Ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τα «καναρίνια» που θέλουν το απόλυτο νικών μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να ελπίζουν σε παραμονή. Και αναφέρουμε για να ελπίζουν στην παραμονή γιατί δεν φτάνει μόνο το 2×3= 6 αφού χρειάζεται και ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων. Ωστόσο αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι ότι σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία το Διαβολίτσι και να το «κρατήσουν» στους 16 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι που θα έχει το μυαλό της η Αχαϊκή είναι αυτό του Εθνικού Σκουλικάδου με τη Θύελλα Πατρών. Οι Αχαιοί έχουν ήδη υποβιβαστεί και δεν έχουν το άγχος των γηπεδούχων. Αυτό σημαίνει ότι η Θύελλα Πατρών μπορεί να κάνει το «δώρο» στην Αχαϊκή νικώντας τον Εθνικό και να παραμείνει στους 14 βαθμούς.

Η Αχαϊκή όμως ζητάει και άλλα αποτελέσματα, όπως η Ζάκυνθος να κερδίσει εκτός έδρας το Πάμισο και την ίδια ώρα ο Διαγόρας να κερδίσει τον Παναιγιάλειο έτσι ώστε να αυξηθεί η διαφορά στο +4 μήπως και την τελευταία αγωνιστική «χτυπήσει» σε ένα αδιάφορο ματς για τους νησιώτες.

Ο Αίαντας Γαστούνης οδεύει προς το Ληξούρι καθώς φιλοξενείται από τον τοπικό Παλληξουριακό με μοναδικό στόχο τη νίκη, έτσι ώστε να ξεφύγει και άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού και να κάνει το μεγάλο βήμα προς την παραμονή.

Στο ντέρμπι λοιπόν της Αχαΐας, αυτό ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Παναιγιάλειο διαιτητής ορίστηκε ο έμπειρος Κώστας Ανδριανός. Βοηθοί του θα είναι οι Σωτηρόπουλος, Σταθοπούλου.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Κ. Αχαΐας την αναμέτρηση της Αχαϊκής με το Διαβολίτσι θα διευθύνει ο Μπακογιάννης από τον Σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς τους Βιτσαντζάτο-Τσολακίδη. Τέλος το παιχνίδι της Θύελλας στη Ζάκυνθο με τον Εθνικό Σκουλικάδου θα σφυρίξει ο Αντωνιάδης από την Κεφαλληνία/Ιθάκη.

Αναλυτικά οι διαιτητές της προτελευταίας αγωνιστικής:

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Παναιγιάλειος, Ανδριανός (Αχαΐα) 

Αχαϊκή-ΑΟ Διαβολιτσίου Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΑΟ Τσιλιβή-Ναυπακτιακός Αστέρας, Θωμάς (Κεφαλληνίας/Ιθάκης)

Πάμισος Μεσσήνης-Ζάκυνθος, Νταούλας (Δ. Αττικής)

Εθνικός Σκουλικάδου-Θύελλα Πατρών, Αντωνιάδης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης)

Παλληξουριακός-Αίας Γαστούνης, Ζύγας (Αιτ/νίας)

Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας.

 

Αλαλούμ με τις αποφάσεις της ΕΠΟ

Για μια ακόμα φορά η ΕΠΟ δείχνει ότι δεν είναι αξιόπιστη στις αποφάσεις της αλλάζοντας τις ώρες στην προτελευταία αγωνιστική συνεχώς. Αρχικά είχε αναφέρει ότι οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 2:45 για να μπορέσουν Θύελλα και Ναυπακτιακός να επιστρέψουν με το τελευταίο καράβι για να αποφύγουν περαιτέρω έξοδα διαμονής στο νησί της Ζακύνθου.

Στην συνέχεια η ΕΠΟ άλλαξε την ημερομηνία ξεκινώντας τα παιχνίδια στις 5 μ.μ. και όπως ανέφερε βρισκόμαστε στην προτελευταία αγωνιστική και διακυβεύονται ο τίτλος και η παραμονή.

Τελικά η ΕΠΟ αποφάσισε ότι τα σημερινά παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 16:00 και όχι στις 15:45 όπως αρχικά είχε διαρρεύσει. Οπότε Θύελλα και Ναύπακτος φοβούνται ότι δεν θα προλάβουν το τελευταίο καράβι και θα επωμιστούν επιπλέον έξοδα για την διανυκτέρευση αλλά και το δείπνο των αποστολών.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Ροή ειδήσεων

Advertisement