Connect with us

Παναχαϊκή

Το οικονομικό είναι το βασικό θέμα της Παναχαϊκής, σενάρια για «συμπαίκτη» στην ΠΑΕ

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η κίνηση του δικηγόρου Γ. Παναγόπουλου να καταθέσει αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της Παναχαϊκής, έχει αλλάξει τα δεδομένα στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο και η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι από τις πλέον κρίσιμες καθώς το οικονομικό «καίει» τη διοίκηση.

Αυτή την στιγμή η ΠΑΕ πρέπει το επόμενο χρονικό διάστημα να καταβάλει -αν δεν το έχει κάνει ήδη- μια εγγυητική επιταγή ύψους 135.000 ευρώ αλλά και αυτά δεν θα φτάσουν για πολύ, καθώς μετά την κίνηση του δικηγόρου να κάνει αίτηση μη χορήγησης του πιστοποιητικού για τους πρώην παίκτες, τότε θα καταπέσει η εγγυητική και θα υπάρξει πρόβλημα συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Η λογική λέει πως μόλις οι 6 πρώην παίκτες εισπράξουν τα χρήματα που τους οφείλονται, τότε θα πρέπει η ΠΑΕ να αναπληρώσει την εγγυητική και αυτό σημαίνει ένα ποσό επιπλέον που κυμαίνεται περίπου στα 80.000 ευρώ.
Μιλάμε δηλαδή για χρήματα που θα ξεπεράσουν τα 200.000 ευρώ και αν σε αυτά προσθέσουμε χρήματα που απαιτούνται για προκαταβολές παικτών και την έναρξη της προετοιμασίας, τότε θα χρειαστεί η ΠΑΕ το επόμενο χρονικό διάστημα να καταβάλει ένα ποσό που ίσως ξεπεράσει τα 250.000 ευρώ.
Κανείς δεν ξέρει αν αυτά τα χρήματα καταβληθούν το επόμενο χρονικό διάστημα από τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Μπάρλο ο οποίος πάντως λέγεται πως επειδή βλέπει δυσκολίες στην προσπάθειά του για ανασύνταξη της ομάδας, δεν αποκλείεται να ψάξει για «συμπαίκτη» στα διοικητικά.
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΔΡΟΣΟΣ, ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ;
Μάλιστα χθεσινές πληροφορίες της «Γ» ανέφεραν να μην αποκλείσει κανείς το σενάριο να υπάρξει εμπλοκή του Πατρινού παράγοντα Δημήτρη Δρόσου ο οποίος το Σαββατοκύριακο ήταν στην Πάτρα.
Βέβαια κανείς δεν ξέρει αν η παρουσία του στην αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν τυχαία ή είχε κάποια σχέση με την Παναχαϊκή. Ορισμένοι υποστηρίζουν πως ο Δρόσος είναι θετικός να ασχοληθεί εκ νέου με την κοκκινόμαυρη ομάδα αφού θυμίζουμε ότι είχε εμπλακεί και την περίοδο 18-19.
Πάντως η κίνηση του Δρόσου χθες το απόγευμα να μεταβεί έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής και να ποστάρει φωτογραφία στα social media, πυροδότησε σενάρια για επιστροφή του στην κοκκινόμαυρη ομάδα.
Βεβαία τίποτα δεν είναι σίγουρο, μπορεί και ο Γιώργος Μπάρλος να συνεχίζει να κρατά μόνο αυτός το «τιμόνι» της ΠΑΕ όμως η ουσία είναι πως αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη και θα δείξει πολλά καθώς μέχρι την επόμενη Δευτέρα τελειώνει η άτυπη διορία για την κατάθεση συμπληρωματικών εγγράφων στο φάκελο της ΕΕΑ.
ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Ενδεικτικό πάντως του κλίματος είναι ότι τα οικονομικά θέματα έχουν προτεραιότητα να λυθούν, καθώς επίσης η στασιμότητα που έχει υπάρξει τις τελευταίες μέρες στα μεταγραφικά θέματα.
Μπορεί οι κοκκινόμαυροι να είναι σε επαφές με υποψήφιους στόχους όμως βλέπουμε πως υπάρχει μια δυστοκία στο να κλείσει παίκτες με την τελευταία προσθήκη να έχει ανακοινωθεί στις 10 Ιούλου.
Οι πληροφορίες λεν πως η πατρινή ομάδα «μιλάει» με δύο νεαρούς παίκτες που αγωνίζονται στην τριάδα της επίθεσης και περιμένει απαντήσεις τα επόμενα 24ωρα ωστόσο υπάρχουν ακόμα αρκετές εκκρεμότητες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement