Connect with us

Αθλητισμός

Με φόντο το μέλλον

Published

on

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τον νεαρό ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Λούσκο αλλά και τον Κωνσταντόπουλο που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια

 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ε-mail: [email protected]

 

Σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ΄ Εθνικής και όταν ξεκινά να δημιουργήσει μια ομάδα από το μηδέν αυτό που επιδιώκει μια διοίκηση είναι πέρα από έμπειρους ποδοσφαιριστές να κοιτάξει και το μέλλον.

Αυτό θα γίνει μόνο και εφόσον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας ποδοσφαιριστές με πλούσιο ταλέντο και φυσικά να είναι και Πατρινοί που να πονάνε την φανέλα της Παναχαϊκής.

Η διοίκηση λοιπόν ανακοίνωσε χθες τον 19χρονο μεσοεπιθετικό από την γειτονική Ηλεία Γιώργο Λούσκο.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανηλειακού και εν συνεχεία μεταπήδησε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Αμαλιάδας. Το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε με τη φανέλα της Θύελλας και στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας σε ηλικία 14 χρόνων. Στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Αλφειό Επιταλίου, όπου έπαιξε για έναν χρόνο ενώ για 2,5 χρόνια αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με την φανέλα του Πανηλειακού. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ανήκε στο δυναμικό του Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει και ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος, ένας Πατρινός ο οποίος έχει διαγράψει την δικιά του καριέρα. Ο αμυντικός μέσος προέρχεται από την ομάδα Νέων της Παναχαϊκής και θα φορέσει ξανά την κοκκινόμαυρη φανέλα. Πέρα από την Παναχαϊκή έχει αγωνιστεί στον Πανηλειακό και στον Θεσπρωτό στην Football League έχοντας 25 συμμετοχές και 1 γκολ.

 

 Με άρωμα… Αχαΐας

Αρκετό είναι το πατρινό στοιχείο μέχρι στιγμής στην κοκκινόμαυρη ομάδα με τις προσθήκες του Μπουρλάκη, Μπαμπούνη, Κοτσόκολου αλλά και τους νεαρούς από την Κ20 να δίνουν διαφορετική αίγλη.

Να θυμίσουμε ότι από την Κ20 προπονούνται με την ομάδα οι Θεοφάνης, Θανόπουλος, Ταρνάρης, Γασπαρινάτος, Τάχο, Ψαθογιαννάκης και ο Γεωργόπουλος από την Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής.

Στην ομάδα επίσης έχουν επιστρέψει από τον Αμβρακικό που είχαν δοθεί δανεικοί πέρυσι που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής οι Στασινόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Μικές, Λιμάτσι όπως και ο Αγκαράι. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Τσότρας που πέρυσι αγωνιζόταν στη Θύελλα Πατρών αλλά και ο Άκης Παναγάκης που έχει παραστάσεις από τη Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Πανμοβριακού και του ΠΑΟ Βάρδας.

 

Πρώτο φιλικό με Κεραυνό κεκλεισμένων των θυρών

Ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση της Παναχαϊκής και τα φιλικά παιχνίδια. Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα είναι την Τετάρτη 25/8 και ώρα 18:00 κεκλεισμένων των θυρών με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στην Αγυιά.

Την Κυριακή 29/8 υπάρχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για το Κύπελλο Ελλάδας, που θα αντιμετωπίσει στον Ταύρο τον Φωστήρα ενώ το Σάββατο 4/9 έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο με τον Ναυπακτιακό Αστέρα με την ώρα διεξαγωγής να γίνεται γνωστή τις επόμενες μέρες.

 

Ο πιθανός όμιλος των κοκκινόμαυρων

Βρισκόμαστε προς το τέλος Αυγούστου και ακόμα δεν έχει δρομολογηθεί ο καταρτισμός των ομίλων στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αυτό φυσικά που έχει φρενάρει την ΕΠΟ είναι οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Β΄ Εθνική και οι ομάδες οι οποίες προβιβάστηκαν.

Όπως έγινε γνωστό Ζάκυνθος και Αστέρας Βλαχιώτη εκτός απροόπτου θα βρίσκονται στη Σούπερ Λιγκ 2 και η ΕΠΟ αναμένει να οριστικοποιηθεί πρώτα ποιες ομάδες θα μετέχουν στη Γ΄ Εθνική, να κλείσει και η τελευταία εκκρεμότητα και στη συνέχεια να προχωρήσει και στον καταρτισμό των ομίλων.

Ο πιθανός όμιλος:

ΕΠΣ Αχαΐας: Παναιγιάλειος, Διαγόρας Βραχνεΐκων, Παναχαϊκή.

ΕΠΣ Ζακύνθου: Εθνικός Σκουλικάδου (;).

ΕΠΣ Ηλείας: Αίας Γαστούνης, ΠΑΟ Βάρδας.

EPΣ Μεσσηνίας: Διαβολίτσι.

ΕΠΣ Αργολίδας: Ερμιονίδα, Φοίνικας Ν. Επιδαύρου.

ΕΠΣ Λακωνίας: Άρης Σκάλας.

ΕΠΣ Αρκαδίας: Παναρκαδικός, Ερμής Μελιγούς.

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Παναγρινιακός, Αμβρακικός Λουτρού, Ναυπακτιακός Αστέρας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement