Connect with us

Παναχαϊκή

Εβδομάδα Kυπέλλου

Published

on

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ετοιμάζει τους «κοκκινόμαυρους» για τον αγώνα για την 2η φάση του θεσμού

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Εβδομάδα Kυπέλλου αυτή που διανύουμε με τους «κοκκινόμαυρους» να προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλό τους που αναμένεται να βγει από την σημερινή (12 μ.) κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε εργομετρικά test, ενώ έγινε και από τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Κόμπλα ανάλυση της αναμέτρησης στους πορτιέρο της ομάδας. Ο Αλέξανδρος Μπαμπούνης έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θεωρείται ικανός και έτοιμος όταν τον χρειαστεί ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.

Ο νεαρός πορτιέρο εξάλλου έχει εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία στην ομάδα του Διαγόρα αλλά και σε άλλους συλλόγους.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΙΣ 19/9

Μπορεί να προηγείται ο αγώνας Κυπέλλου το προσεχές Σαββατοκύριακο όμως το τεχνικό επιτελείο ετοιμάζει και τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει μετά από αυτό.

Έτσι λοιπόν έχει προγραμματιστεί την επόμενη Κυριακή 19/9 να γίνει ένας ακόμα φιλικός αγώνας με την ομάδα ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή. Ήδη υπάρχουν τρεις σύλλογοι και θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες με ποιον από αυτούς θα «κλειδώσει» το τρίτο φιλικό παιχνίδι για τους «κοκκινόμαυρους».

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι Πολίτης-Χαντί που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό του Σαββάτου στην Ναύπακτο για μικροτραυματισμούς που είχαν με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να θέλει να τους προφυλάξει.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να αρχίσει και τα τρεξίματα ο Δημήτρης Τσίγκρηλας ο οποίος είχε υποστεί θλάση στον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωστήρα.

ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ

Ο Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ανακοίνωσε το πρόγραμμα στους ποδοσφαιριστές του και αυτό περιλαμβάνει προπονήσεις πρωινές. Οι «κοκκινόμαυροι» για όλη την εβδομάδα θα ξυπνάνε νωρίς το πρωί για να κάνουν την προπόνησή τους και εν συνεχεία θα είναι ελεύθεροι.

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΓΥΙΑ-ΣΤΟ «Α. ΣΠΑΝΟΣ» ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Όπως είχε αναφέρει η «Γ», στις 31/8 το γήπεδο της Αγυιάς θα κλείσει για να πραγματοποιηθεί επανασπορά και συντήρηση. Η ώρα αυτή ήρθε και αν όχι από σήμερα, την Τετάρτη οι «κοκκινόμαυροι» θα μεταβούν στο προπονητικό κέντρο «Α. Σπανός» στην Οβρυά έτσι ώστε να συνεχίσουν εκεί τις προπονήσεις τους. Γι’ αυτό άλλωστε η διοίκηση κοιτάει να κλείσει φιλικό την άλλη εβδομάδα με ομάδα που θα έχει στην διάθεσή της το δικό της γήπεδο.

Σήμερα η κλήρωση του Κυπέλλου

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (5/9) η 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και σήμερα στις 15:15μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα αναδείξει τα ζευγάρια της β’ φάσης του θεσμού.

Στην δεύτερη φάση να θυμίσουμε ότι προκρίθηκαν απ’ ευθείας οι Διαγόρας Βραχνεΐκων, Μακεδονικός και Αταλάντη αφού οι αντίπαλοί τους Ζάκυνθος, Απόλλων Πόντου και Πανιώνιος αντίστοιχα δήλωσαν συμμετοχή στην Super League 2.

Υπάρχει πλέον και το σενάριο η κληρωτίδα να βγάλει ζευγάρι τους εκπρόσωπους της Αχαΐας που δεν είναι άλλοι από την Παναχαϊκή και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο (3ο).

Τον όμιλο της Παναχαϊκής θα αποτελούν οι παρακάτω ομάδες: Ερμής Μελιγούς, Άρης Σκάλας, ΠΑΟ Ρουφ, Αταλάντη, Διαβολίτσι, Διαγόρας Βραχνεΐκων, Νέα Αρτάκη, Ηλιούπολη, Παναχαϊκή.

*Χωρίς αγώνα προκρίθηκε ο Χαραυγιακός από τον ίδιο όμιλο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement