Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Κεκλεισμένων των θυρών- Και ο Νίκολα στο αυριανό φιλικό παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Παναγρινιακό στο  «Emileon»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην τελική ευθεία για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Παναγρινιακό στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού «Emileon» μπαίνει η Παναχαϊκή.

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Οι κοκκινόμαυροι προπονήθηκαν κανονικά χθες το πρωί στο γήπεδο της Αγυιάς όπως θα κάνουν και σήμερα με τον Σέρβο τεχνικό Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να προετοιμάζει την ομάδα για το αυριανό δυνατό φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Παναγρινιακού αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχει περάσει όπως και η Παναχαϊκή στη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ένα καλό τεστ για το συγκρότημα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που θα δοκιμάσει εκ νέου πρόσωπα και σχήματα.

Η εν λόγω αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Αγρινίου αφού στην ουσία θα φιλοξενηθούν στο «Emileon» στις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού.

Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού δεν θα είναι οι τραυματίες Μπουρλάκης και Τσίγκρηλας ενώ πολύ πιθανόν είναι να προφυλαχτεί και ο Αγκαράι που φαίνεται σιγά-σιγά να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε.

 ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑ

Το δελτίο του Νίκολα Καρακλάγιτς όπως αναφέραμε στο χθεσινό ρεπορτάζ είναι στα χέρια των ανθρώπων της Παναχαϊκής και αναμενόταν να ανακοινωθεί και επίσημα. Για λόγους γραφειοκρατίας (λόγω εθνικότητας) οι άνθρωποι της Παναχαϊκής κοιτούν την οποιαδήποτε λεπτομέρεια έτσι ώστε να μην τρέχουν τελευταία στιγμή. Ήδη ο Νίκολα προπονείται με τους κοκκινόμαυρους και υπολογίζεται στο αυριανό φιλικό από τον Σέρβο τεχνικό που θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

 ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΧΑΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΪΤΖΙΤΣ

Και χθες οι φίλοι της ομάδας είδαν ένα ακόμα βίντεο στη διαδικτυακή σελίδα του συλλόγου. Σειρά πήραν ο Χαντί και ο προπονητής της ομάδας Κάλαϊτζις αναφέροντας ό,τι και οι υπόλοιποι: «Ετοιμαστείτε, έρχονται».

Χθες αναφέραμε ότι δεν πρόκειται να τραβήξει πολύ και ίσως στο βιντεάκι να συμμετέχουν οι αρχηγοί της ομάδας, ωστόσο λόγω της απουσίας του Μπουρλάκη (τραυματίας) την θέση του πήρε ο Χαντί. Σήμερα λοιπόν το πολύ αύριο οι φίλοι της κοκκινόμαυρης ομάδας θα μάθουν για τα εισιτήρια διαρκείας, με τα οποία πολύ πιθανόν να σχετίζονται τα επικοινωνιακά βιντεάκια.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΥ

Δεν είχα αίσιο τέλος η μεταγραφή του Χρήστου Κοντοχρήστου στην Παναχαϊκή αφού σήμερα ανακοινώθηκε από την Καλλιθέα. Η διοίκηση των “κοκκινόμαυρων” αναμένεται να βρει ένα αμυντικό χαφ και με πληροφορίες του gnomip βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές.


Ροή ειδήσεων

Advertisement