Connect with us

Παναχαϊκή

Κοκκινόμαυρος και ο Νίκολα-Σήμερα (4 μ.μ.) στο «Emileon» κόντρα στον Παναγρινιακό

Published

on

Μια ακόμα επιβεβαίωση της «Γ» έρχεται να «σφραγίσει» η Παναχαϊκή με την ανακοίνωση του Σέρβου ποδοσφαιριστή Νίκολα Καρακλάγιτς.

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τον 26χρονο ποδοσφαιριστή όπως είχε αποκαλύψει συγκεκριμένα το περ. Σάββατο (11/9) το gnomip.gr. Η αργοπορία είχε να κάνει αρχικά με το δελτίο του το οποίο αναμενόταν να έρθει στην πόλη μας την Τρίτη. Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής το παρέλαβαν την Τετάρτη από την courier και από εκεί και πέρα λόγω του ότι η καταγωγή του είναι από την Σερβία ήθελαν να τσεκάρουν αν το δελτίο είναι σωστό έτσι ώστε στην πορεία να μην υπάρχει πρόβλημα από την ΕΠΟ.

Ο Νίκολα στην πόλη μας είναι αρκετό καιρό και είχε ενταχτεί στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα ο προπονητής της Παναχαϊκής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Γ» θα τον έχει διαθέσιμο και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναγρινιακό.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Nikola Karaklajic.

O Nikola Karaklajic είναι 26 ετών (5/2/1995) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος της Αναγέννησης Καρδίτσας (εντάχθηκε όταν ξεκίνησε ξανά το πρωτάθλημα) που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στην Ελλάδα εκτός από την ομάδα της Καρδίτσας έχει αγωνιστεί επίσης στον Ασπρόπυργο.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ομάδα Νέων του Ερυθρού Αστέρα, ενώ εκτός από τους ερυθρόλευκους έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της χώρας του σε επίπεδο Α’ και Β’ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε τον Nikola στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

 

 Ξεκίνησαν οι επαφές με τους φορείς

Η Παναχαϊκή είναι όλης της πόλης και γι’ αυτό ο επικεφαλής των κοκκινόμαυρων Πέτρος Σταθάκης ξεκίνησε τις συναντήσεις με τους φορείς.

Η αρχή έγινε με τη συνάντηση του Πέτρου Σταθάκη με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κι Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο. χθες το πρωί

Ο επικεφαλής της κοκκινόμαυρης ομάδας ανέλυσε το πλάνο λειτουργίας της Παναχαϊκής υπό το νέο διοικητικό καθεστώς και κατέστησε σαφές πως στη νέα αυτή προσπάθεια η Παναχαϊκή θα είναι ανοικτή σε κάθε είδους συνεργασία για το καλό της ομάδας αλλά και της πόλης. Από την άλλη πλευρά, ο Τάκης Πετρόπουλος εξέφρασε τη στήριξη της δημοτικής αρχής προς την ομάδα, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν για μία σειρά από κοινές δράσεις που στόχο θα έχουν την επαναφορά της Παναχαϊκής στον κοινωνικό ιστό της πόλης.

 

Την …κλωτσάει ο Αλαχούζος

Ο Μπετίνο Αλαχούζο πέρα από πόστο που έχει αναλάβει στην Παναχαϊκή έχει άμεση σχέση και με το ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα ο Αλαχούζο το κλωτσάει… το τόπι και πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι έχει ήδη βρει ομάδα στην Πάτρα έτσι ώστε στον ελεύθερο χρόνο του να μπορεί να αγωνίζεται. Φυσικά το «τρέξιμο» που ρίχνει είναι μεγάλο κάθε μέρα αφού οι υποχρεώσεις που έχει αναλάβει είναι πολλές όμως το σκέφτεται πολύ σοβαρά στον ελεύθερο χρόνο του να επιστρέψει στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής. Η θέση που παίζει ο Αλαχούζος είναι αμυντικός με τον Σέρβο τεχνικό Κάλαϊτζιτς να γλυτώνει από το να βρεθεί σε δίλημμα αφού η αμυντική γραμμή της Παναχαϊκής είναι καλυμμένη.

 

«Πέταξε» του Κοντοχρήστου- Κοντά σε ταλαντούχο 

Δεν είχε αίσιο τέλος η μεταγραφή του Χρήστου Κοντοχρήστου στην Παναχαϊκή, καθώς χθες το πρωί ανακοινώθηκε από την ομάδα της Καλλιθέας. Ο έμπειρος άσος όπως είχαμε αναφέρει έκανε προπονήσεις με την ομάδα της Καλλιθέας και τελικά αφού πήρε την άδεια για να κάνει μεταγραφές αμέσως τον ανακοίνωσε.

Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ταλαντούχου νεαρού ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για έναν καλό ποδοσφαιριστή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και η διοίκηση προσπαθεί να τον εντάξει στο ρόστερ και βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό.

 

Κρας τεστ στο Αγρίνιο

Δυνατό θα είναι το σημερινό φιλικό παιχνίδι στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού, το «Emileon» με τον Σέρβο τεχνικό Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα. Οι «κοκκινόμαυροι» θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους σήμερα στις 4 μ.μ. απέναντι στον Παναγρινιακό, ομάδα Γ’ Εθνικής που έχει πάρει και αυτή το εισιτήριο για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των τραυματιών Μπουρλάκη και Τσίγκρηλα.

Να θυμίσουμε ότι και οι δύο ομάδες περιμένουν την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου την κλήρωση των πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο. ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που επαναπροσδιορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θα καθυστερήσει κι άλλο

Ο αρχικός προγραμματισμός της κλήρωσης για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν για την περ. Τετάρτη (15/9), ωστόσο η ΕΠΟ τη μετέφερε για τις 22 του Σεπτέμβρη. Αναμένεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση αφού ακόμα υπάρχει η αβεβαιότητα για το ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, μιας και στην γ’ φάση του θεσμού θα συμμετέχουν και αυτές.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement