Connect with us

Παναχαϊκή

Μαθαίνει τον αντίπαλό της

Published

on

Η Παναχαϊκή ήθελε φιλικό ματς, αλλά ελέω κληρώσεως Κυπέλλου Ελλάδας αύριο δεν θα παίξει

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Παναχαϊκή ήθελε το Σαββατοκύριακο που έρχεται να δώσει ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας, έτσι ώστε να γίνεται ολοένα και καλύτερη με τους παίκτες της να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους, μιας και το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη πότε θα ξεκινήσει (πιθανή ημερομηνία η 10η ή 17η Οκτωβρίου).

Όμως κάτι τέτοιο δεν προτίθεται να γίνει, διότι αύριο θα διενεργηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας για την 4η φάση της διοργάνωσης, αφού πρώτα διεξαχθεί σήμερα  το τελευταίο ματς της 3ης φάσης ανάμεσα στο Αιγάλεω και τα Χανιά, με τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, να έχουν οριστεί να διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη στις 6 Οκτωβρίου 2021. Όπερ σημαίνει ότι στην κοκκινόμαυρη ομάδα θα αρκεστούν στις προπονήσεις έως ότου έρθει η στιγμή για να μπουν στο γήπεδο για έναν ακόμη επίσημο αγώνα και δη αυτόν του Κυπέλλου.

ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ

Βέβαια στην Παναχαϊκή δεν κοιτάζουν το ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Ωστόσο στην… πίσω άκρη του μυαλού τους σκέφτονται μόνο το αν θα είναι γηπεδούχοι κι αυτό θα γίνει εάν κληρωθούν με ομάδα που αγωνίζεται στη Super League 2 καθώς θα… αναγκαστούν να αγωνιστούν όχι στο δικό τους (έχει γίνει επανασπορά), αλλά σε άλλη έδρα και πιθανώς αυτή να είναι της Θύελλας Πατρών και δη το «Φ. Αραβαντινός».

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΛΑΪΤΖΙΤΣ

Σήμερα ωστόσο επαναρχίζει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής, μετά το χθεσινό ρεπό με τον Σέρβο τεχνικό Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να μπαίνει στη διαδικασία να δείξει στους παίκτες του βίντεο από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Διαγόρα, αναλύοντάς τους τα όποια λάθη έκαναν στην εν λόγω αναμέτρηση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement