Connect with us

Ποδόσφαιρο

To χειρότερο ξεκίνημα για τον Διαγόρα

Published

on

Κανείς δεν θα περίμενε ότι η ομάδα του Διαγόρα Βραχνεΐκων θα είχε τέτοιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήκου ηττήθηκε και τη 2η αγωνιστική εκτός έδρας από τον Αίαντα Γαστούνης με σκορ 2-0.

Η εικόνα που έχει δείξει μέχρι σήμερα ο Διαγόρας δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση ότι σε δύο αγωνιστικές θα μετράει ισάριθμες ήττες.

Δυστυχώς για την ομάδα της Αχαΐας το ξεκίνημα δεν είναι καθόλου καλό και πρέπει πολύ σύντομα να αλλάξει αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης ξανά εκτός έδρας με τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Όσον αφορά το ματς με τον Αίαντα αν και οι γηπεδούχοι δεν είναι καμία υπερ-ομάδα έχασε με κάτω τα «χέρια».

Ο Διαγόρας δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος και στο 0-0 έχει χάσει αρκετές ευκαιρίες με τον Αλεξανδρή, Σταυρόπουλο και Βλασόπουλο. Όμως στο 39’ της συνάντησης από το πουθενά ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους με γκολ του Φονσέκα. Στην επανάληψη ο Διαγόρας θα μπορούσε να είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Σκεπετάρης δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα που απέκρουσε. Η συνέχεια όμως η ίδια με την ομάδα της Ηλείας να σημειώνει το δεύτερο γκολ και να «κλειδώνει» το παιχνίδι στο 57’ με γκολ που σημείωσε ο Σταθάτος.

Με αυτή την ήττα ο Διαγόρας Βραχνεΐκων βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι της Τετάρτης στην Ζάκυνθο θα είναι πολύ κρίσιμο για την ομάδα του Ανδρέα Ζήκου καθώς πρέπει πάση θυσία να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί της νίκης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Α. Ζήκος): Μ. Μικές, Σιδέρης (22’ λ.τ. Λ. Μικές-65’ Δημόπουλος), Καλλιτσουνάκης, Καπετανάκης, Ν. Βλασόπουλος, Θ. Βλασόπουλος (37’ Καϊμακάς), Σκεπετάρης (65’ Σκούρτας), Σταυρόπουλος, Αποστολόπουλος (37’ Τσεκούρας), Γεωργαντόπουλος, Αλεξανδρής.

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Α. Γαβριλόπουλος): Λαδάς, Στανής (60′ Μπουρδέκας), Κατελούζος, Βατσής, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Ντελγκάδο, Σταθάτος (73′ Ζοάο Κλαούντιο), Καράμπελας (85′ Ρούνης), Δούλος, Βράπι.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement