Connect with us

Ποδόσφαιρο

Σκληρός για να «πεθάνει» ο Παναιγιάλειος

Published

on

Ο Παναιγιάλειος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου από τον Αχέροντα Καναλακίου κατάφερε στο τέλος να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για τη δεύτερη «στροφή» του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 53′ με γκολ του Κωστανέμα με τον Παναιγιάλειο να αντιδρά σχεδόν άμεσα ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 61’ με γκολ του Βλαχόπουλου.

Ο Παναιγιάλειος θα μπορούσε να είχε πετύχει και την ανατροπή, δύο λεπτά αργότερα (63΄) όταν με κεφαλιά ξανά του Βλαχόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ανάγκασε τον Βλάχο να διώξει σωτήρια και με υπερένταση σε κόρνερ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Ραπτόπουλος (59΄ Ψωμάρας), Σεμπ. Αφούσσι ( 78΄λ.τ. Κρεμίτσας), Μπούζντρα, Αλ. Αφούσσι, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Βλαχόπουλος, Λιάτος (89΄ Ροδόπουλος), Βαρουξάκης (89΄ Πλατυκώστας).

ΑΧΕΡΩΝ: Βλάχος, Παπανίκου (66΄ Κωνσταντίνου), Βασιλειάδης, Φράγκος, Καπίας, Νταντίδης, Κυριάκης (75΄ Εμβραϊζόγλου), Πότσης (75΄ Καραμποΐκης), Ζδράβος, Κωσταμένας (66΄ Βέρμπης), Νικολάου (66΄ Γεωργίου).

Ροή ειδήσεων

Advertisement