Connect with us

Ποδόσφαιρο

Δεν σταματάει πουθενά (Ολο το ρεπορτάζ απο το φύλλο της “Γ”)

Published

on

Ο Διαγόρας νίκησε και τον Αχέροντα Καναλακίου με 1-0 και βλέπει την παραμονή του με αισιοδοξία

 

Δεν είναι απλά μία νίκη αυτή που σημείωσε ο Διαγόρας κόντρα στον Αχέροντα Καναλακίου αλλά ένας θρίαμβος αν κανείς αναλογιστεί ότι η διαφορά στο δυναμικό της είναι τεράστια.

Το μπάτζετ του Αχέροντα είναι αρκετά μεγάλο κάτι που ο Διαγόρας έδειξε ότι δεν τον φόβιζε κοιτώντας τον στα μάτια και πήρε μια τεράστια εντός έδρας νίκη με 1-0 για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Αυτή είναι η τέταρτη νίκη σε πέντε παιχνίδια (και μία ισοπαλία) για τον Αλέξη Σπηλιόπουλο από την ημέρα που ανέλαβε δείχνοντας ότι η δουλειά του είναι εξαιρετική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Αχέρων στο πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την πολύ καλή αμυντική λειτουργία των Βραχνεΐκων. Παρόλα αυτά την πρώτη καλή στιγμή την είχε ο Διαγόρας στο 34’ της συνάντησης όταν το σουτ του Αλεξανδρή απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Πατσιούρας.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας βγήκε σιγά, σιγά από το «καβούκι» του και απείλησε ξανά με τον Βλασόπουλο στο 48΄ και με τον Αλεξανδρή στο 52΄.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αποστολόπουλος εκτελεί το φάουλ οι αμυντικοί του Αχέροντα απομακρύνουν προς στιγμής με τον Θόδωρο Βλασόπουλο να πιάνει ένα ωραίο μονοκόμματο σουτ στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πατσιούρα που ήταν ανήμπορος να αντιδράσει (1-0).

Όπως ήταν αναμενόμενο ο προπονητής του Αχέροντα έριξε όλα του τα «όπλα» στον αγωνιστικό χώρο και ένα από αυτά ήταν ο Βέρμπης και ο Φράγκος οι οποίοι όμως δεν κατάφερε να απειλήσουν την εστία του Μπαρδάκη.

Ο Διαγόρας έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του και συγκεκριμένα στο 75’ όταν ο Αλεξανδρής πίσω από το κέντρο είδε εκτός εστίας τον Πατσιούρα επιχειρώντας μια ωραία λόμπα με τον πορτιέρο του Αχέροντα να κάνει πίσω βήματα και να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή απόκρουση.

Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή της συνάντησης Ρούτση με τον Διαγόρα να παίρνει μια παλικαρίσια νίκη με 1-0 πηγαίνοντας στους 17 βαθμούς.

 ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σίδερης, Καπετανάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Θ. Βλασόπουλος (77’ Καραμπούλας), Αποστολόπουλος, Αλεξανδρής (87’ Παπαδόπουλος), Σκεπετάρης (55’ Γεωργαντόπουλος), Καλλιτσουνάκης (77’ Σαρρής).

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: Πατσιούρας, Κωνσταντίνου, Καπίας, Πότσης (60’ Βέρμπης), Παπανίκου, Βασιλειάδης, Σδράβος, Ντατίδης (78’ Νικολάου), Κωσταμένας (60’ Φράγκος), Καραμποΐκης, Τσούτσης (78’ Ροβίνας).

 

Το πρόσωπο

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος το πρόσωπο της αγωνιστικής για τον Διαγόρα Βραχνεΐκων πλην του Θόδωρου Βλασόπουλου. Η ομάδα της Πάτρας πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στον Αχέροντα Καναλακίου την οποία φυσικά πιστώνεται ο έμπειρος άσος Βλασόπουλος που σημείωσε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

 

 

 

ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

«Πήραμε ψυχολογικό πλεονέκτημα»

Τεράστια νίκη πήρε η ομάδα του Διαγόρα Βραχνεΐκων και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πιστωθεί και στον έμπειρο τεχνικό της ομάδας Αλέξη Σπηλιόπουλο που από τότε που ανέλαβε τα ηνία παραμένει «άχαστος» έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αχέροντα η «Γ» επικοινώνησε με τον Αλέξη Σπηλιόπουλο έτσι ώστε να τοποθετηθεί σε αυτό το μεγάλο «τρίποντο» που απέσπασε το συγκρότημά του:

«Παίζαμε όπως είχα αναφέρει ξανά σε δηλώσεις μου με έναν αντίπαλο πολύ δύσκολο που είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και καταφέραμε να νικήσουμε.

Όταν κερδίζεις μια ομάδα όπως είναι το Καναλάκι με έμπειρους ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ποιότητα ενώ πέρυσι ήταν και πρωταθλητής στο όμιλό του τότε σίγουρα αποκτάς ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα ήταν πολύ καλή δημιουργήσαμε πέρα από το γκολ δύο ακόμα πολύ μεγάλες ευκαιρίες ενώ η αμυντική μας λειτουργία ήταν άψογη περιορίζοντας τους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε από σήμερα κιόλας (σ.σ. χθες) είναι να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα και πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι γιατί ο ΠΑΟ είναι μια καλή ομάδα που αδικείται βαθμολογικά».

 

 

Ο γενικός διευθυντής της Παναχαϊκής Απόστολος Βεντουρής βρέθηκε στο γήπεδο των Βραχνεΐκων για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του Διαγόρα με τον Αχέροντα

 

 

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση του Διαγόρα και στο τέλος αποζημιώθηκε από την μεγάλη νίκη των Πατρινών

 

Το μέλος της διοίκησης του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Γιώργος Κυριακόπουλος, εμφανώς ικανοποιημένος χαμογελά στην κάμερα της «Γ»

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 11η αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου – Παναιγιάλειος 1-0

Τηλυκράτης – ΑΟ Διαβολιτσίου 3-1

Αίας Γαστούνης – ΠΑΟ Βάρδας 1-2

Διαγόρας Βραχνεΐκων – Αχέρων Καναλακίου 1-0

Ναυπακτιακός – Αναγέννηση Άρτας 2-1

Παναγρινιακός – Αμβρακικός Λουτρού 3-0 α.α.

Ρεπό: Παναχαϊκή

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

12η αγωνιστική

Τηλυκράτης-Εθνικός Σκουλικάδου

ΑΟ Διαβολιτσίου-Αίας Γαστούνης

Παναχαϊκή- Παναγρινιακός

ΠΑΟ Βάρδας-Διαγόρας Βραχνεΐκων

Αμβρακικός Λουτρού- Αναγέννηση Άρτας

Αχέρων Καναλακίου-Ναυπακτιακός Αστέρας

Ρεπό: Παναιγιάλειος

Ροή ειδήσεων

Advertisement