Connect with us

Ερασιτεχνικό

A’ KATHΓΟΡΙΑ- PLAY OFF: Κομβικό παιχνίδι για τους «πράσινους»

Published

on

 

Η Νίκη υποδέχεται το Πάτραι, ο Άρης τον Αστέρα, η Αιγείρα τον Ατρόμητο, η Θύελλα τη Δόξα και ο Κεραυνός την Αχαϊκή

 

Όλα τα λεφτά είναι η αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (4 μ.μ.) στο γήπεδο του Προαστίου για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας.

Η Νίκη υποδέχεται το Πάτραι σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τους «πράσινους» που γνωρίζουν ότι αν καταφέρουν να κάνουν το 4×4 στα μπαράζ τότε κατά 80% θα κατακτήσουν και το πρωτάθλημα. Φυσικά η αντίπαλος που ακούει… στο όνομα Νίκη δεν είναι καθόλου εύκολη ομάδα καθώς αποτελείται από ένα νεανικό και πολύ δουλεμένο σύνολο. Το έργο λοιπόν του Σταμάτη Σαρρή δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς πέρα από το ότι πρέπει να έχουν καλή απόδοση οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να είναι καλός και στην «σκακιέρα» απέναντι σε έναν δυνατό παίκτη όπως είναι ο Νίκος Πατρώνης.

Τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο έμπειρος διαιτητής Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους Ανδρέα Μεϊντανά και Αλεξία Σταθοπούλου.

Από κει και πέρα οι διεκδικητές του Πάτραι πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη νίκη για να βρίσκονται κοντά στην πρώτη θέση. Ο φιλόδοξος Άρης Πατρών υποδέχεται στα Προσφυγικά τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων ενώ η Αιγείρα/Ακράτα τον Ατρόμητο.

Η Θύελλα φιλοξενεί τη Δόξα Παραλίας και ο Κεραυνός την Αχαϊκή με την αγωνιστική να ολοκληρώνεται από την αναμέτρηση του Αετού Πατρών με τον Παναμοβριακό.

ΠΛΕΪ ΟΦ

Γηπ. Ακράτας, 4μ.μ.: Αιγείρα/Ακράτα-Ατρόμητος, Παναγιώτης Καδδάς.

Γηπ. Προαστίου, 4μ.μ.: Νίκη Προαστίου-Πάτραι, Νίκος Χρονάς.

Γηπ. Προσφυγικών, 4μ.μ.: Άρης Πατρών-Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Βαγγέλης Σαφαρίκας.

Γηπ. Θύελλας, 4μ.μ.: Θύελλα Πατρών-Δόξα Παραλίας, Γιάννης Πράνταλος.

Γηπ. Θ. Χρυσανθόπουλος, 4μ.μ.: Κεραυνός-Αχαϊκή, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Γηπ. «Α. Κάνιστρας», 4μ.μ.: Αετός Πατρών-Πανμοβριακός, Κώστας Ταξιάρχης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement