Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αντίο Γ’ Εθνική, σήμερα τελειώνει η αγγαρεία

Published

on

Η αλήθεια είναι ότι το σημερινό (6 μ.μ.) ματς της Παναχαϊκής στο Κορυδαλλό με αντίπαλο την Προοδευτική είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για τους Πατρινούς.

Ένα παιχνίδι που ποσώς μας ενδιαφέρει αν θα χάσουν ή αν θα το κερδίσουμε αφού έχουν πετύχει όλους τους στόχους.

Το ότι η Παναχαϊκή πρέπει να παίζει για τη νίκη σε όλα τα ματς είτε την ενδιαφέρουν είτε όχι αυτό είναι δεδομένο.

Αλλά να κοιτάξουμε και λίγο την κούραση και των ποδοσφαιριστών που τα έχουν δώσει όλα για να τα κερδίσουν όλα. Αυτή την στιγμή οι κοκκινόμαυροι γεύονται το νέκταρ της επιτυχίας και το αξίζουν με το παραπάνω σε ένα πρωτάθλημα που αντιμετώπισαν όλων των λογιών τα χωριά σε γήπεδα τραγικά και με μεγάλη καθυστέρηση της έναρξης των μπαράζ.

Οπότε ό,τι αποτέλεσμα και αν φέρουν αύριο δεν χρήζει καμίας κρητικής όταν μάλιστα ο αντίπαλος, δηλαδή η Προοδευτική παίζει παιχνίδι ζωής και θανάτου για να εξασφαλίσει το τρίτο εισιτήριο που της δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Super League.

Όπως αναφέραμε αρκετές φορές ότι στο ποδόσφαιρο η ομάδα που θέλει το ματς στην αυλαία κάποιας διαδικασίας είναι αυτή που το κερδίζει.

Η Παναχαϊκή λοιπόν σήμερα δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά και αδιάφορο για την ίδια αφού το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Η ομάδα που καίγεται για τον βαθμό ή τους βαθμούς είναι η Προοδευτική και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο.

Ωστόσο ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος με αφορμή το τελευταίο ματς της σεζόν σε δηλώσεις τους στο panachaikifc1891.gr ανέφερε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί ως πρωταθλήτρια. Αναλυτικά: «Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δυνατή έδρα όπου ο αγωνιστικός χώρος είναι με συνθετικό τάπητα κάτι που μας προβληματίζει.

Εμείς έχουμε δείξει ότι και σε τέτοια γήπεδα είμαστε ικανοί και τα έχουμε καταφέρει στο παρελθόν. Δίκαια πήραμε όλες τις πρώτες θέσεις στον 4ο όμιλο και στα μπαράζ και ελπίζω οι αντίπαλοι να δείξουν μεγάλο σεβασμό στους ποδοσφαιριστές μου και στην Παναχαϊκή που είναι μεγάλη ομάδα και θα παίξει σαν πρωταθλήτρια. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Μετά την χθεσινή τελευταία προπόνηση της Παναχαϊκής ο Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Κολοβούρης, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσακμάκης, Στεργίδης, Καρακλάιτς, Μακρής, Γούλας, Μικές, Στασινόπουλος, Καρπαθάκης, Κέρι, Αλεξόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Λιποράσε, Παπαχρονόπουλος, Μαστραντωνάκης, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί, Κόκας.

Η αποστολή των κοκκινόμαυρων θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για την Αθήνα και θα καταλύσει για λίγες ώρες σε ξενοδοχείο της περιοχής και εν συνεχεία θα μεταβεί στον Κορυδαλλό για το παιχνίδι με την Προοδευτική.

 

Ο ΒΕΡΓΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία των μπαράζ ανόδου για την Super League 2 με την ΚΕΔ να ορίζει τους διαιτητές που θα διευθύνουν της αναμετρήσεις.

Στο τελευταίο ματς της Παναχαϊκής στον Κορυδαλλό κόντρα στην Προοδευτική η ΕΠΟ όρισε τον Χρήστο Βεργήτη από τον σύνδεσμο της Αρκαδίας. Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Κύριος από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Κώστας Λιόντος από την Ήπειρο.

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Στο παιχνίδι της Ηλιούπολης με τον Ηρακλή Λάρισα η ΚΕΔ όρισε ως δεύτερο βοηθό τον Αχαιό Σπήλιο Οικονόμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Ηλιούπολη – Ηρακλής, Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνη)

Προοδευτική-Παναχαϊκή, Χρήστος Βεργήτης (Αρκαδίας)

ΠΑΟ Ρουφ-Μακεδονικός, Βασίλης Στάμος (Ηλείας)

Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                    ΑΓ.      Ν.        Ι.          Η         ΓΚΟΛ  Β.

Παναχαϊκή               5          5          0          0          10-3   15

Αγροτικός Αστ.       6          3          1          2          9-6      10

Μακεδονικός          5          2          2          1          3-2      8

Προοδευτική           5          2          1          2          6-2      7

—————————————————————————

ΠΑΟ Ρουφ                5          2          0          3          5-7      6

Ηλιούπολη                5          1          1          3          3-5      4

Ηρακλής Λάρ.           5          0          1          4          2-13   1

 

Στο παρακάτω σύνδεσμο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε Live τηΠν αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό

Ροή ειδήσεων

Advertisement