Connect with us

Παναχαϊκή

Στα… σκαριά ανανεώσεις- Στην λίστα και ο Πιαστόπουλος

Published

on

Η Παναχαϊκή θέλει να αυξήσει το δυναμικό της ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2

 

Η Παναχαϊκή δεν αφήνει καμία μέρα να πάει… χαμένη και παρά το γεγονός ότι χθες ήταν ημέρα ξεκούρασης και ξενοιασιάς, ο επικεφαλής της κοκκινόμαυρης ομάδας βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με παίκτες, προκειμένου να τους πείσει να παραμείνουν και τη νέα χρονιά, ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2.

Έτσι πιθανώς σήμερα ή το αργότερο αύριο οι ιθύνοντες την ομάδα θα ανακοινώσουν κι άλλες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα το δυναμικό της να μεγαλώσει κατά πολύ. Όπερ σημαίνει πως ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με παίκτες που τους ξέρει από τη χρονιά που έφυγε κι όσοι φυσικά νέοι έρθουν θα είναι ευπρόσδεκτοι. Άλλωστε για να πρωταγωνιστήσει ή για να σωθεί ένας σύλλογος στο εν λόγω πρωτάθλημα, θα πρέπει να εμφανιστεί ενισχυμένος και στην προκειμένη περίπτωση, αυτό πράττει η Παναχαϊκή τη συγκεκριμένη στιγμή.

Σίγουρα οι προσθήκες που θα γίνουν έστω και αυτές οι τέσσερις-πέντε που ακούγονται πρέπει να είναι από το πάνω ράφι, δηλαδή αυτό της Super League 2 έχοντας την εμπειρία της κατηγορίας.

 

ΜΑΤΙΕΣ… ΣΕ ΠΙΑΣΤΟΠΟΥΛΟ

Έχουμε αναφέρει ότι η λίστα για το μεταγραφικό είναι ήδη στα χέρια της διοίκησης που σιγά-σιγά θα ξεκινήσει τις πρώτες της επαφές με τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει. Την προηγούμενη εβδομάδα η «Γ» αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Μάναλης του Ιωνικού είναι στην λίστα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Η «Γ» σήμερα σας αποκαλύπτει ένα ακόμα όνομα, αυτό του Αλέξανδρου Πιαστόπουλου. Ο 26χρονος άσος πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Αιγάλεω ενώ έχει περάσει από Τρίκαλα Κέρκυρα, Βόλο ΝΠΣ, Αιγινιακό, Πύδνα Κίτρους, Valencienne και Κ20 ΠΑΟΚ.

Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και είναι ιδιαίτερα μαχητικός και αυτό που απομένει είναι να δούμε πόσους από τη λίστα του Σούλη Παπαδόπουλου θα καταφέρει η διοίκηση να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement