Connect with us

Παναχαϊκή

Με καταρρακτώδη βροχή η χθεσινή προπόνηση των κοκκινόμαυρων- Ενσωματώθηκε και ο Νέστορας Μυτίδης

Published

on

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Παναχαϊκής στο Αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου.

Βέβαια αυτή διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή κάνοντας τις προσπάθειες των αθλητών πιο δύσκολες.

Ωστόσο οι αντίξοες αυτές συνθήκες δεν επηρέασαν τους κοκκινόμαυρους βγάζοντας τον καλύτερό τους εαυτό ενόψει της αυριανής τελευταίας φιλικής αναμέτρησης επί εδάφους Καρπενησίου.

Στην απογευματινή προπόνηση δε το «παρών» έδωσε και το νέο απόκτημα της Παναχαϊκής, ο Νέστορας Μυτίδης. Ο ίδιος δεν έχασε καιρό θέλοντας έστω και αυτό το μικρό διάστημα να βρεθεί στο Καρπενήσι δίπλα στους νέους του συμπαίκτες και να προπονηθεί αυτές τις τρεις ημέρες που θα παραμείνει ακόμα η αποστολή.

Ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος σίγουρα έχει ολοκληρώσει την εικόνα του στο αν χρειάζεται κάποια προσθήκη ή όχι και ποιοι παίκτες ενδεχομένως να αποχωρήσουν.

Ο ίδιος πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Καρπενήσι είχε δηλώσει ότι θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις και κάτι τέτοιο έγινε ως προς τις δύο προσθήκες του Μυτίδη και του Ρουγκάλα.

Σίγουρα η Παναχαϊκή χρειάζεται μια ακόμα προσθήκη, κατά εμάς ένα δεκάρι, έτσι ώστε να δέσει πιο πολύ ωστόσο αυτό θα το αποφασίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος καθώς αυτός έχει αναλάβει όλη την ευθύνη του ρόστερ και αυτός φυσικά θα απολογηθεί στη διοίκηση όταν ο στόχος που έχει τεθεί δεν επιτευχθεί.

ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι αναμένεται να δώσει αύριο (5:30μ.μ.) η ομάδα της Παναχαϊκής στο Καρπενήσι όπου και θα κλείσει με αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σίγουρα ο Σούλης Παπαδόπουλος θα παρατάξει ένα σχήμα που μπορεί να έχει καταλήξει με κάποιες μικρές αλλαγές καθώς αναμένεται να μην αγωνιστούν τόσο ο Μυτίδης όσο και ο Ρουγκάλας αφού δεν έχουν ακόμα ενταχθεί καλά-καλά στους κοκκινόμαυρους. Φυσικά ακόμα είναι νωρίς καθώς υπάρχουν και άλλα προγραμματισμένα φιλικά.

Όπως και να έχει το αυριανό φιλικό αναμένεται να είναι ένα δυνατό κρας τεστ τόσο για τον Σούλη Παπαδόπουλο όσο και για τους κοκκινόμαυρους.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Την Πέμπτη το πρωί οι κοκκινόμαυροι θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στο Καρπενήσι και στη συνέχεια το μεσημέρι θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί τέσσερα φιλικά αρχής γενομένης από την Κυριακή 28/8 με το ΑΠΣ Πάτραι. Στην συνέχεια οδεύει στη Μεσσηνία καθώς στις 31/8 θα αγωνιστεί με την Καλαμάτα. Το τρίτο φιλικό είναι στην Νέα Σμύρνη στις 4/9 με τον Πανιώνιο και το τέταρτο στις 10/9 στην Αγυιά με τον Παναθηναϊκό Β’.

 

Ξεκίνησε η κυκλοφορία των διαρκείας

Ξεκίνησε η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2022/2023 της Παναχαϊκής από χθες.

Η Παναχαϊκή θέλει έντονο το κοκκινόμαυρο χρώμα στην κερκίδα και αν είσαι μέλος αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας θα έχεις και έκπτωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 σε θέλουμε στο πλευρό μας! Η Παναχαϊκή έγινε μεγάλη, γιγαντώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έγραψε χρυσές σελίδες στην τεράστια ιστορία της με τον κόσμο δίπλα της!

Με κεντρικό σύνθημα «MORE THAN FOOTBALL» κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Αυτό το σύνθημα έχει να κάνει με ένα μήνυμα ότι όταν μιλάμε για την Παναχαϊκή, δεν είναι απλά μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά είναι μια ιδέα. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και με τόσους φιλάθλους στο πλευρό της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει.

Είμαστε μια ομάδα που κουβαλάει τεράστια ιστορία, μία ομάδα που ματώνει για τη φανέλα, μία ομάδα που εκπροσωπεί την Πάτρα, μία ομάδα διαφορετική από τις άλλες! Ο στόχος μας είναι να ξαναφέρουμε τον κόσμο κοντά μας και να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές στην Αγυιά. Σε κάθε αγώνα να έχουμε μία καυτή έδρα.

Από φέτος καθιερώνουμε και το νέο πρόγραμμα μελών, και όσοι είναι μέλη μας θα έχουν έκπτωση στα εισιτήρια διαρκείας.

Οι κατηγορίες και οι τιμές των διαρκείας έχουν ως εξής:

VIP (ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ – ΘΥΡΑ 2) €300 / €250 (τιμή για μέλη)

RED (ΘΥΡΑ 2 & 3) €150 / €120 (τιμή για μέλη)

BLACK (ΣΚΕΠΑΣΤΗ) €120 / €80 (τιμή για μέλη)

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ (όλες οι θύρες) €65 / €35 (τιμή για μέλη)

Αναβαθμίστε τη θέση σας σε +PLUS.

Θέλουμε έντονο κοκκινόμαυρο χρώμα σε κάθε εντός έδρας ματς και έτσι ετοιμάσαμε ένα νέο προϊόν αναβάθμισης των διαρκείας με ονομασία +PLUS. Αυτή την αναβάθμιση μπορείτε να την προσθέσετε σε οποιαδήποτε κατηγορία διαρκείας επιθυμείτε. Η +PLUS κάρτα έχει πολλά οφέλη για τον κάτοχο όπως:

Δωρεάν T-shirt

Δωρεάν κασκόλ

Δωρεάν καπέλο

Δωρεάν πρόσβαση στη ψηφιακή βιβλιοθήκη της PANACHAIKI TV video on demand ενότητα

Δωρεάν πρόσβαση στο PANACHAIKI Summit 2022

Μία φορά δωρεάν πρόσβαση στο Μουσείο της ομάδας μόλις ανοίξει

*Κανονική χρέωση όλων των δώρων είναι €80

Η αναβάθμιση για το πακέτο PLUS+ θα γίνει όλο ηλεκτρονικά.

Πώς γίνεται η εγγραφή:

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να κάνουν εγγραφή για εισιτήρια διαρκείας:

Στο Στάδιο κατόπιν ωραρίου λειτουργίας του γραφείου. Οι ώρες λειτουργίας είναι:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 5:30μμ – 8:00μμ.

Πώς γίνεται η πληρωμή:

Στο στάδιο μπορείτε να εξοφλήσετε το εισιτήριο διαρκείας σας με μετρητά.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Με την ολοκλήρωση της αγοράς ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας, θα παραλάβει την κάρτα του την ίδια στιγμή.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Τηλέφωνο: 2610-222777 (εργάσιμες ημέρες και ώρες: 10.00-14.00)

email: [email protected]».

Ροή ειδήσεων

Advertisement