Connect with us

Παναχαϊκή

«Ξύπνησε» στο δεύτερο

Published

on

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

Η Παναχαϊκή με δύο γκολ του Καρακλάιτς και από ένα των Χαντί, Ζυγκερίδη νίκησε με 4-0 το ΑΠΣ Πάτραι.

Μπορεί να έπεισε η Παναχαϊκή με το ευρύ σκορ του 4-0 το οποίο και επιβλήθηκε σε φιλική αναμέτρηση του ιστορικού ΑΠΣ Πάτραι, αλλά φάνηκε πως χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη έτσι ώστε να εμφανιστεί καλύτερη στα υπόλοιπα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα γίνουν στη συνέχεια.

Η κοκκινόμαυρη ομάδα στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό αγώνα, φάνηκε πως θέλει πολλή δουλειά ακόμα, έως ότου φτάσει σε επιθυμητό σημείο.

ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΩΣΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ

Η Παναχαϊκή δεν μπήκε τόσο δυνατά, όσο θα περίμεναν άπαντες απέναντι στον αντίπαλό της ΑΠΣ Πάτραι, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει ένα μέτριο πρόσωπο, έως κακό, στο πρώτο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να προηγείται 1-0 με σκόρερ τον Χαντί μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, ύστερα από γύρισμα του Μπουρλή, μέσα στην περιοχή. Αν και περίμεναν στη συνέχεια ότι θα πήγαιναν καλύτερα τα πράγματα όλοι διαψεύστηκαν, έγιναν μεν ευκαιρίες, αλλά αυτές δεν μετουσιώθηκαν σε ένα δεύτερο τέρμα. Αντίθετα οι παίκτες του Πάτραι, έβαλαν δύσκολα, στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πίεσαν την κοκκινόμαυρη ομάδα, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ. Χαρακτηριστική είναι άλλωστε η φάση του 44΄όταν ο Σ. Γερογιάννης χόρεψε την άμυνα της Παναχαϊκής, αλλά έκοψε τη φάση ο τερματοφύλακας Μικές.

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΤΡΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή ανέβασε την απόδοσή της, οι δυνάμεις των παικτών του Πάτραι εξανεμίσθηκαν με αποτέλεσμα οι κοκκινόμαυροι να κάνουν… πάρτι. Η αρχή έγινε με την είσοδο του Π. Καρακλάιτς στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος με εντυπωσιακό γυριστό μέσα στην περιοχή από φάση διαρκείας, έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτυών, γράφοντας στο 64ο λεπτό το 2-0. Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 77ο η Παναχαϊκή έκανε το 3-0 μετά από ωραία προσπάθεια του Π. Καρακλάιτς ο οποίος έφυγε στη αντεπίθεση, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε το πλασέ ο Ζυγκερίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έσπρωξε στα δίχτυα. Μετά την επίτευξη του γκολ η κοκκινόμαυρη ομάδα ανέβασε «στροφές» και στο 80ό λεπτό, ο κορυφαίος Καρακλάιτς, κέρδισε πέναλτι, άφησε τον Λινάρδο να το εκτελέσει, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, όμως δύο λεπτά αργότερα, ο Π. Καρακλάιτς είχε κέφια και με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με τον Σέρβο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδοπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Στασινόπουλος, Τσακμάκης, Τσιάρας, Σίλβα, Χαντί, Μπουρλάκης, Κέρι, Τριμμάτης, Αλεξόπουλος. Έπαιξαν και οι Μικές, Κολοβούρης, Π. Καρακλάιτς, Κωνσταντακόπουλος, Αγκαράι, Λινάρδος, Παπαχρονόπουλος, Ζυγκερίδης, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Λιμάτσι, Μακρής και Βιλανάκης.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Βορύλλας, Β. Γερογιάννης, Σ. Γερογιάννης, Στανής, Πυλαρινός, Σούλης, Ν. Βλασόπουλος, Θ. Βλασόπουλος, Ζελενίτσας, Καπετανάκης, Μητρόπουλος. Έπαιξαν και οι: Κάρδαρης, Φούφουλας, Γιαννόπουλος, Θεοφάνης, Τσιρίκος, Μιχαλόπουλος, Γασπαρινάτος και Σουγλέρης.

 

*Επόμενος αντίπαλος της Παναχαϊκής είναι η Καλαμάτα με τους κοκκινόμαυρους να δίνουν ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι της Τετάρτη 31/8 στην πόλη της Μεσσηνίας

 

 

Τίμησαν τους κοκκινόμαυρους

Πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης στην Αγυιά η διοίκηση του Πάτραι απονέμει τιμητική πλακέτα στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Οι “πράσινοι” συγχαίρουν την Παναχαϊκή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική και της εύχονται γρήγορη επιστροφή στα σαλόνια της Super Leauge 1.

Την πλακέτα την έδωσε ο αρχηγός των “πράσινων” Ντίνος Φούφουλας στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Λεωνίδα Κυβελίδη.

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Το νέο απόκτημα της Παναχαϊκής, Νέστορας Μυτίδης, δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με το ΑΠΣ Πάτραι και παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο

 

Η πρώτη βοηθός της αναμέτρησης Αλεξία Σταθόπουλου έκλεψε για μια ακόμα φορά την παράσταση με τα βλέμματα των φιλάθλων της κερκίδας να είναι στραμμένα επάνω της

 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δύο προπονητές Σταμάτης Σαρρής και Σούλης Παπαδόπουλος είχαν εγκάρδια χειραψία ενώ ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον να έχει καλή αγωνιστική χρονιά

 

Ο Αλέξανδρος Φωκάς ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και το Πάτραι. Στην φωτό διακρίνεται με τον παίκτη των πράσινων, Τσιρίκο

 

Ο Κώστας Ρουγκάλας αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της Παναχαϊκής με τον ΑΠΣ Πάτραι

Ροή ειδήσεων

Advertisement