Connect with us

Παναχαϊκή

«Στην επανάληψη είχαμε φρεσκάδα»

Published

on

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος, τοποθετήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΠΣ Πάτραι

 

Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΠΣ Πάτραι όπου οι κοκκινόμαυροι επικράτησαν με 4-0.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ότι στο πρώτο μέρος φάνηκε η κούραση των παικτών ενώ στην επανάληψη με τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν άλλαξε και η εικόνα της ομάδας. Επίσης τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό σημείο.

Αναλυτικά: «Παίζαμε με μια ομάδα που είναι ιστορική και η μοναδική που συμμετέχει στη Γ’ Εθνική. Να της ευχηθούμε να έχει επιτυχία. Για εμάς ήταν ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα και για να ετοιμαστούμε για τα δυνατά φιλικά, μπαίνοντας στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Ξέρουμε ότι είμαστε κουρασμένοι.

Και υπάρχουν δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι δείχνει ότι χρειαζόμαστε πάρα πολλή δουλειά ακόμα σαν ομάδα. Και το δεύτερο ότι κάποιοι παίκτες μπορούν να μας βοηθήσουν πάρα πολύ στην εξίσωση του πρωταθλήματος. Όπως παραταχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο να αγωνιστούμε ως σχηματισμός, με τον Τσάρα στόπερ, αλλά είναι κάποια πράγματα που δοκιμάζω γιατί πάντα πρέπει να ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί, γι΄ αυτό δοκιμάζω κάποια παιδιά σε διαφορετικές θέσεις». Και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο για 10-15 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί. Είχαμε καλούς συνδυασμούς, δεν είχαμε φρεσκάδα. Το περιμέναμε αυτό, αλλά δεν περίμενα να είμαστε τόσο πολύ κουρασμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλα τα παιδιά».

Και κατέληξε: «Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, δεν κοιτάμε τα αποτελέσματα στα φιλικά θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά έχουμε σχεδιάσει με τέτοιο τρόπο την προετοιμασία, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι όποτε αρχίσει το πρωτάθλημα». Παράλληλα ο τεχνικός της Παναχαϊκής αναφέρθηκε και στους παίκτες, που απουσίασαν λέγοντας: «Θέλουμε να παίζουν όλα τα παιδιά. Έκανα αλλαγή τον Λιμάτσι και του εξήγησα ότι πρέπει να δούμε και κάποιο άλλο παιδί. Ο Μυτίδης δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί για αυτό και κάνει ειδικό πρόγραμμα. Ο Νικολάι είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ μόνος του, το καλοκαίρι. Είχε φορτωθεί πολύ, το ίδιο και ο Λιποράσε».

Και κατέληξε, αναφερόμενος στον νεαρό Παπαχρονόπουλο, λέγοντας: «Ο παίκτης είναι μια ταχύτητα πιο πάνω και φαίνεται. Εκτός από 3-4 παιδιά όπως είναι ο Τσιάρας που ήταν σε υψηλό επίπεδο γιατί έπαιζε μέχρι τέλος Ιουνίου στην Κύπρο και ο Τριμμάτης που ήταν στο Αιγάλεω».

Ροή ειδήσεων

Advertisement