Connect with us

Παναχαϊκή

«Ηχηρό χαστούκι» η ήττα από τον Ολυμπιακό Β

Published

on

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Η Παναχαϊκή «διασύρθηκε» από τον Ολυμπιακό (6-0) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη

Όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλος Κορμπεράν δίνει εντολή -την ώρα που οι ερυθρόλευκοι αναμετρώνται στη Γαλλία με τη Ναντ στον πρώτο αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ- να αγωνιστούν στο χθεσινό φιλικό αγώνα των ερυθρόλευκων με την Παναχαϊκή βασικοί όπως ήταν οι Φορτούνης, Καμαρά, Λάιντνερ, Κούτρης, είναι επόμενο να ηττηθείς και μάλιστα με βαρύ σκορ.

Κι αν μη τι άλλο η φιλική ήττα που υπέστη η Παναχαϊκή στις εγκαταστάσεις με το τελικό 6-0 υπέρ του Ολυμπιακού τα λέει όλα, καθώς ο Φορτούνης και οι συμπαίκτες του έκαναν πλάκα…

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ…

Η κοκκινόμαυρη ομάδα ήταν εκτός τόπου και χρόνου, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι παίκτες της -αν και αγωνίζονταν με τους ερυθρόλευκους- δεν μπήκαν ποτέ στον αγώνα και φυσικά διασύρθηκαν όσο βαριά και να ακούγεται αυτή η συγκεκριμένη λέξη. Φάνηκε ότι αν και γίνεται δουλειά, η Παναχαϊκή «πονάει» και χρειάζεται ενίσχυση.

ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ

Άλλωστε στον διάβα της η κοκκινόμαυρη ομάδα και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2 θα βρει ξανά τον Ολυμπιακό Β΄ κι αν εκ νέου ο τεχνικός Κορμπεράν δώσει νέα εντολή να παίξουν μη βασικοί, τότε θα έχουμε… δράματα.

ΝΑ ΤΟΥΣ «ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ» Η ΗΤΤΑ

Θα πρέπει η εν λόγω ήττα να «ταρακουνήσει» από σήμερα κιόλας την Παναχαϊκή και από την πλευρά της να ανασυνταχτεί πριν είναι αργά, διότι όταν οι αντίπαλοι με τους οποίους έχει κλείσει φιλικούς αγώνες βλέπουν τέτοια αποτέλεσμα, λένε: «Ναι, τους έχουμε κι εμείς…». Και απέναντί της η κοκκινόμαυρη ομάδα έχει κατά σειρά Παναθηναϊκό Β΄, ΑΕΚ Β΄, αλλά και τη ρεβάνς με την Καλαμάτα.

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΩΝ

Με αυτά και με αυτά η Παναχαϊκή δέχτηκε γκολ από τους Φορτούνη (9’, 36΄), Μαυρουδή (40΄), Κωστή (68΄), Βοϊλη (78΄, 79΄), ενώ η κοκκινόμαυρη ομάδα «απάντησε» -αφότου είχε κατεβάσει ταχύτητα ο Ολυμπιακός- με δύο δοκάρια των Ζυγκερίδη (84’), Λιποράσε (89΄).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Νίκας, Κατσουλίδης (46’ Λιάτσος), Youte, Χρυσόπουλος, Κούτρης (46’ Μασούρας), Μαυρουδής, Καρανάτσιο (46’ Καμαρά), Φορτούνης (46’ Κωστής), Ιμπαγάσα, Alibe (46’ Leidner), Bah.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης (46’ Θεοδωράκης), Στεργίδης, Ρουγκάλας (46’ Λινάρδος), Τσακμάκης (70’ Σίλβα), Λιποράσε, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος (46’ Τοπάλ), Μπουρλάκης (46’ Χαντί), Κέρι (60’ Τριμμάτης), Αλεξόπουλος (60’ Π. Καρακλάιτς, N. Καρακλάιτς (80’ Ζυγκερίδης).

 

 

Αρκετοί “βασικοί” του Ολυμπιακού

Το φιλικό παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Β’ έδωσε την ευκαιρία στον Αριέλ Ιμπαγάσα να χρησιμοποιήσει και αρκετούς παίκτες από την ομάδα της Σουπερ Λιγκ 1 που δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Γαλλία. Συγκεκριμένα, στη φιλική αναμέτρηση αγωνίστηκαν οι Κώστας Φορτούνης, Λεονάρντο Κούτρης, Αγκιμπού Καμαρά και ο Ντορόν Λάιντνερ. Στο φιλικό πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Γιάννης Μασούρας.

 

 

O Παναθηναϊκός Β’ ακύρωσε το φιλικό, Παρασκευή (16/9) με Καλαμάτα

Δεν θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο φιλικό στην Αγυιά το Σάββατο (10/9) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’.

Η ομάδα των «πρασίνων» ακύρωσε την φιλική αναμέτρηση ενώ ζήτησε να πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.

Παράλληλα το φιλικό παιχνίδι με την Καλαμάτα που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη (15/9) μετατέθηκε για την Παρασκευή (16/9) την ίδια ώρα στο γήπεδο της Αγυιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ο Παναθηναϊκός Β’ ενημέρωσε επίσημα ότι για δικούς του λόγους δεν μπορεί να έρθει να αγωνιστεί στο προγραμματισμένο για το Σάββατο (10/9) φιλικό.

Μάλιστα ζητήθηκε από την ομάδα μας να διεξαχθεί το φιλικό σε άλλη ημερομηνία είτε εντός, είτε εκτός έδρας κάτι που θα εξεταστεί από την Παναχαϊκή το προσεχές διάστημα εάν και εφόσον υπάρχουν κενές ημερομηνίες.

Επίσης ενημερώνουμε ότι το φιλικό με την Καλαμάτα μετατίθεται και θα διεξαχθεί αντί για την Πέμπτη (15/9), την Παρασκευή (16/9 – 17:30) στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά».

 

Δύο τυχεροί φίλοι θα δειπνήσουν μαζί με την ομάδα

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα η διοίκηση της Παναχαϊκής καθώς θα δώσει την ευκαιρία μέσω κλήρωσης σε δύο μέλη να δειπνήσουν μαζί με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την ευκαιρία να δειπνήσουν μαζί με την ομάδα μας θα έχουν 2 τυχεροί φίλοι της Παναχαϊκής. Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης (8/9) 2 κάτοχοι κάρτας μέλους που θα προκύψουν μέσω κλήρωσης θα ακολουθήσουν την ομάδα μας στο δείπνο. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω e-mail από την ΠΑΕ το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9). Αυτό είναι ένα από τα πολλά προνόμια που θα έχουν οι κάτοχοι κάρτας μέλους, να βρίσκονται δηλαδή όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement