Connect with us

Παναχαϊκή

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ζητάμε συγνώμη από τoν κόσμο μας»

Published

on

 

 

Μπορεί σε όλα τα φιλικά παιχνίδια ο Σούλης Παπαδόπουλος να μας συνήθιζε να κάνει άμεσα δήλωση με την λήξη της αναμέτρησης ωστόσο χθες μετά την βαριά ήττα άργησε κάποιες ώρες.

Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα και ο ίδιος δεν θα είχε καμία διάθεση χθες μετά από ένα τόσο βαρύ σκορ να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

Αυτή ήρθε σήμερα το πρωί με τον προπονητής της Παναχαϊκής να ζητάει συγνώμη. Αναφέρθηκε επίσης το ότι δεν είναι δικαιολογία ότι ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε παίκτες πρώτης γραμμής και ανέλαβε την ευθύνη γι’ αυτή την ήττα.

Πάντως καλό είναι να γνωρίζουν και οι φίλαθλοι ότι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Σούπερ Λιγκ 2 όπως ο Ολυμπιακός Β, ο Παναθηναϊκός Β, η ΑΕΚ έχουν το δικαίωμα στην αρχική τους 11άδα να χρησιμοποιήσουν έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών πρώτης γραμμής. Εξάλλου και πέρυσι ο Ολυμπιακός και οι υπόλοιπες ομάδες κατά καιρούς χρησιμοποίησαν παίκτες πρώτης γραμμής στο πρωτάθλημα που επέστρεφαν από τραυματισμούς ή δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο Σούλης Παπαδόπουλος στις σημερινές τους δηλώσεις:

 «Όταν δέχεσαι 6 γκολ δε μπορείς να πεις πολλά. Έστω και σε φιλικό είναι βαρύ το σκορ. Κατεβάζεις το κεφάλι και ζητάς συγνώμη. Δεν έχει σημασία ούτε είναι δικαιολογία για εμάς ότι ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε παίκτες πρώτης γραμμής από την ανδρική ομάδα όπως ο Φορτούνης, ο Αγκιμπού, ο Κούτρης και άλλοι. Αν δε μαρκάρεις, δε τρέξεις, δεν έχεις τύχη γενικά για τίποτα. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για αυτά και στην προκειμένη περίπτωση είμαι εγώ. Σκύβουμε το κεφάλι, δουλεύουμε σκληρά και ζητάμε συγνώμη στον κόσμο μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement