Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Σήμερα και αύριο οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Αγία Ειρήνη Ριγανοκάμπου με αφορμή την 20ή επέτειο της Επανακομιδής

Published

on

Με κάθε λαμπρότητα θα τιμηθεί φέτος η 20ή επέτειος από την επανακομιδή της τιμίας κάρας της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης από την Μονή Hautecombe της Γαλλίας στην αποστολική πόλη των Πατρών.

Ο Ιερός Ναός της Αγίας Ειρήνης στον Ριγανόκαμπο Πατρών, όπου φυλάσσεται η Ιερά και Αγία Κάρα της Μεγαλομάρτυρος θα υποδεχθεί τους ευλαβείς ενορίτες αλλά και τους Πατρινούς προκειμένου να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες τους προς την προστάτιδά τους, η οποία είναι ο «φύλακας – άγγελος» τους.
Στις 6:30 το απόγευμα θα τελεστεί μέγας αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, ενώ αύριο το πρωί θα τελεστεί αρχιερατική πανηγυρική θεία λειτουργία και στις 6 το απόγευμα θα τελεστούν εσπερινός και ιερά παράκληση προς τιμήν της Αγίας Ειρήνης. Στις ακολουθίες θα προστεί και θα μιλήσει ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος. Οι τριήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας θα τελεστεί ιερό ευχέλαιο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement