Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Αποχαιρέτησε τον θεσμό με ψηλά το κεφάλι

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Δεν τα κατάφερε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ιωνικό Ιωνίας γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Βραχνιώτες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν το γκολ του Κολέτση στο 55΄ της συνάντησης έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές στο 74’ με τον Γκολφινόπουλο και στις καθυστερήσεις με τον Σκούρτη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πατρινοί πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο αλλά τη μεγάλη ευκαιρία την είχε ο Ιωνικός με τον Μαργαρίτη. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ιωνικός ανέβασε την απόδοσή του, στο 55΄ ο Κολέτσης με ωραία προσπάθεια και σουτ έγραψε… το 1-0. Στο 74΄ σουτ του Γκολφινόπουλου με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ ο Κανδυλάπτης ενώ στο 97΄ ο Κοπάτση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Χαλιλάι): Κανδυλάπτης, Κακούρος, Μαργαρίτης, Κακοτρίχης, Τζιοβανάκης (46 Λιόντας), Χατζηαντωνίου, Κατσαμακίδης, Νόικος (60 Κοπάτση), Kεχαγιάς (60 Ενοχίδης), Πολίτης (70 Ζαγναφέρης), Κολέτσης (90’ Βογιατζής).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ζήκος): Θανόπουλος, Βασιλόπουλος (85 Τζουραμάνης), Γκολφινόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Καράμπουλας, Σταυρόπουλος (65’ Σκούρτης), Αποστολόπουλος (70’ Παπαδόπουλος), Θωμάς, Γεωργαντόπουλος, Μούτσα (70’ Μπαρλάς).


Ροή ειδήσεων

Advertisement