Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Προθεσμία για την Δευτέρα πήρε ο 36χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Published

on

Προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας ζήτησε και πήρε ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση παιδεραστίας στα Σεπόλια.

Αύριο το πρωί αναμένεται να απολογηθεί και ο 33χρονος που συνελήφθη χθες Σάββατο αλλά και η μητέρα της 12χρονης.

Ο 36χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, η 12χρονη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά και ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη.

Έρχονται κι’ άλλες συλλήψεις
Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στενεύει ο κλοιός και για άλλους, αφού φαίνεται να έρχονται και νέα εντάλματα σύλληψης, μπορεί και μέσα στην ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τους παραπάνω για την υπόθεση κρατούνται ήδη ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος, Γιάννης Σοφιαννίδης.

Τι λέει η μητέρα
Παράλληλα, νέα στοιχεία επιβαρύνουν τη μητέρα της 12χρονης, η οποία συνεχίζει να κρατείται στην ΓΑΔΑ, και η οποία αναμένεται όπως προαναφέραμε να καταθέσει αύριο Δευτέρα.

Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 37χρονη φέρεται να έχει ζητήσει μικροποσά από την κόρη της, όμως εκείνη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χρήματα που έχει ζητήσει από συγγενή της και απλά η 12χρονη έπαιξε το ρόλο της μεσολαβήτριας για τη μεταφορά των χρημάτων.

Ένα ακόμα στοιχείο αφορά στις καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό της 37χρονης μητέρας, που έγιναν από 2 -3 άτομα τον περασμένο Ιούλιο.

Από την αστυνομική έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει ότι τα άτομα φαίνεται να είναι βιαστές της ανήλικης κόρης της.

Η μητέρα της 12χρονης, από την πλευρά της, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η κόρη της είχε πάρει – με προτροπή του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου – την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ του λογαριασμού της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του 53χρονου κατηγορούμενου.

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: «Ένταλμα μέσα στις επόμενες ώρες» αποκάλυψε ο Θεοδωρικάκος – «Άπαντες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη»
Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, κρίσιμα είναι όσα θα αναφέρει σχετικά με τον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό η 12χρονη.

Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι το ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού σε site ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το wifi του σπιτιού, το οποίο αποτελεί δείγμα ότι η 37χρονη μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ.

Η μητέρα ισχυρίζεται πως στο ίδιο wifi καλύπτονται και επικοινωνίες άλλων μελών της οικογένειας, αλλά και της 12χρονης, ενώ η ίδια επιμένει πως δεν συμμετείχε στην κακοποίηση της κόρης της.

www.in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement