Connect with us

Παναχαϊκή

Αναμονή για τη σέντρα

Published

on

 

Η Παναχαϊκή μπαίνει στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην Ελλάδα δεν λειτουργεί τίποτα σωστά.

Οδεύουμε προς το τέλος του Οκτωβρίου και ακόμα το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας δεν έχει καν αρχίσει.

Η νέα ημερομηνία που δόθηκε είναι στις 6/11 με την Παναχαϊκή να βρίσκεται σε αναμονή έτσι ώστε να ριχτεί στη μάχη της Super League 2.

Μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό του Κυπέλλου και το βαρύ 5-2 (παράταση) από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες οι κοκκινόμαυροι χθες έδωσαν φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα κυρίως για να αγωνιστούν οι παίκτες που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή με τον Άρη Πατρών τον οποίο νίκησαν με 1-0.

Η εβδομάδα που ξεκινάει για την Παναχαϊκή είναι πολύ σημαντική καθώς οδεύουμε σιγά-σιγά προς τη σέντρα και γι’ αυτό το λόγο ο Σούλης Παπαδόπουλος προγραμμάτισε ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι.

Η Παναχαϊκή το Σάββατο θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Αγυιάς στο οποίο επιστρέφει μετά τη συντήρηση του χλοοτάπητα τον Ολυμπιακό Β’ στη ρεβάνς του 6-0 που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος σίγουρα θα παραταχθεί με το βασικό του σχήμα καθώς θέλει να διαπιστώσει πως μπορούν να ανταποκριθούν οι κοκκινόμαυροι σε παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους. Εξάλλου ο Ολυμπιακός Β’ όπως και ο Παναθηναϊκός Β’ αλλά και η ΑΕΚ Β’ θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

 

ΠΑΕ

«Αξέχαστος και πάντα στις καρδιές μας»

Πέρασαν οχτώ χρόνια που δεν είναι κοντά μας ο μεγάλος δάσκαλος της Παναχαϊκής Σπύρος Βουλγαράκης. Ένας προπονητής που «έφτιαξε»   σπουδαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της Παναχαϊκής μα πάνω απ’ όλα αγάπαγε την κοκκινόμαυρη ομάδα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση αναφέροντας ότι ο Σπύρος Βουλγαράκης είναι αξέχαστος και πάντα στις καρδιές μας.

Αναλυτικά: «Σαν σήμερα πριν οκτώ χρόνια (23/10/2014) έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος δάσκαλος της Παναχαϊκής. Ο άνθρωπος που μεγάλωσε πολλές γενιές σπουδαίων παικτών που φόρεσαν τη φανέλα της Παναχαϊκής.

Όσα χρόνια και αν περάσουν ποτέ δε θα ξεχάσουμε τον Σπύρο Βουλγαράκη που άφησε το στίγμα του στην ιστορία της Παναχαϊκής».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement