Connect with us

Παναχαϊκή

Ξαφνική παραίτηση του Γ. Σωτηρόπουλου

Published

on

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει ότι κάτι δεν πάει καλά στην Παναχαϊκή. Μετά του Κυβελίδη έρχεται τώρα νέα αποχώρηση, αυτή του Γιώργου Σωτηρόπουλου που εδώ και πολλά χρόνια ήταν μια από τις καλύτερες λύσεις στο γραφείο τύπου της ομάδας.

Η Πάτρα είναι μικρή και όλοι γνωρίζουν τους λόγους, είτε πρόκειται για υπάλληλο γραφείου, είτε για παράγοντα, είτε για ποδοσφαιριστή.

Δεν θα σταθούμε όμως εκεί αλλά στο ότι ο Γιώργος Σωτηρόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που πέρα από σωστός επαγγελματίας αγαπάει την Παναχαϊκή και έδινε τον καλύτερό του εαυτό.

Και μην το πάρετε όλο αυτό ως συναδελφική αλληλεγγύη ούτε ότι χάσαμε έναν πληροφοριοδότη γιατί πολύ απλά όλοι γνωρίζουμε ότι ο Γιώργος Σωτηρόπουλος όσες φορές και αν πιέστηκε στο παρελθόν απ’ όλους μας για να μας δώσει μια μεταγραφή ποτέ μα ποτέ δεν το έκανε. Ποτέ δεν ήξερε οτιδήποτε μέσα στην ΠΑΕ και ας τα γνώριζε όλα.

Όσοι δεν γνωρίζετε καλό είναι να μάθετε πόσο δύσκολο είναι να αναλάβει κάποιος το γραφείο τύπου μιας ομάδας προσφέροντας πλούσια ενημέρωση.

Η Παναχαϊκή είχε τον Γιώργο Σωτηρόπουλο που σε ένα παιχνίδι έβγαζε φωτογραφίες για την ΠΑΕ, ενημέρωνε άμεσα τη σελίδα της ομάδας στο ίντερνετ έτσι ώστε οι φίλαθλοι να γνωρίζουν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη ενώ παράλληλα είχε και άμεση επικοινωνία με όλους τους συναδέλφους. Μετέδιδε τους αγώνες της «Μεγάλης κυρίας» από το Panachaiki tv  ενώ ακόμα και στις προπονήσεις μετά το τέλος έβγαζε ανακοινώσεις.

Αν ανατρέξετε και ψάξετε λοιπόν όλους τους κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδος, τόσο επαγγελματική δουλειά όπως στην ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν υπάρχει σε άλλο σύλλογο.

Όπως προαναφέραμε τους λόγους λίγο-πολύ όλοι τους γνωρίζουν. Η διοίκηση πώς χειρίστηκε αυτή την αποχώρηση; Διαβάζοντας λοιπόν τον επίλογο αυτής της αποχώρησης από τον Γιώργο Σωτηρόπουλο: «Θέματα που αφορούν τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια, το ήθος και τις αρχές μου δεν τα διαπραγματεύομαι ποτέ και για κανέναν» καταλαβαίνει κάποιος τι έχει συμβεί.

Και αν διαβαστεί παρατραβηγμένο ο Γιώργος Σωτηρόπουλος δεν είναι ο μόνος που μπορεί να έχασε, αυτή που έχασε όμως σίγουρα είναι η Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ. Σωτηρόπουλου για την αποχώρησή του από την κοκκινόμαυρη ομάδα: «Σας ανακοινώνω την αποχώρηση μου από την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Οι λόγοι που προχώρησα σε αυτή την απόφαση είναι γνωστοί στη διοίκηση και θα αρκεστώ σε αυτό. Έχω δείξει έμπρακτα άπειρες φορές πόσο αγαπώ, σέβομαι και τιμώ την ομάδα μέσα στην οποία έχω μεγαλώσει από μικρό παιδί. Δε θα μπω στη διαδικασία να αποδείξω σε κανέναν ποιος είμαι, ούτε θα συστηθώ ξανά. Έχω δώσει τα διαπιστευτήριά μου με τη στάση μου στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα. Ευχαριστώ τον Πέτρο Σταθάκη για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, καθώς υπήρχε σημείο επαφής και συνεννόησης κάτι που έκανε σαφώς πιο εύκολη τη δουλειά μου. Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω ότι θέματα που αφορούν τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια, το ήθος και τις αρχές μου δεν τα διαπραγματεύομαι ποτέ και για κανέναν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement