Connect with us

Παναχαϊκή

Όλοι στο πλευρό της μεγάλης “Κυρίας”

Published

on

 

Η Παναχαϊκή δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στην Αγυιά με αντίπαλο την Επισκοπή – Κάλεσμα της ΠΑΕ στον κόσμο

 

H Παναχαϊκή δέχτηκε αρκετή κριτική τόσο από τους φιλάθλους της όσο και από τα ΜΜΕ. Κριτική φυσικά καλοπροαίρετη τουλάχιστον από αυτούς που αγαπούν τον κοκκινόμαυρο σύλλογο αφού πονάνε… να βλέπουν την πρώτη επαρχιακή ομάδα που έπαιξε Ευρώπη ακόμα να μην μπορεί να σηκώσει… κεφάλι.

Οι κοκκινόμαυροι λοιπόν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 παρά το μεγάλο άγχος αλλά και την πίεση των φιλάθλων που αισθάνονταν ότι αν στραβοπατήσουν θα δώσουν νέες αφορμές για αρνητικά σχόλια έκαναν το καθήκον τους και πήραν μια τεράστια νίκη.

Οφείλουν λοιπόν όλοι οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής να βρεθούν στο γήπεδο της Αγυιάς την Κυριακή και να στηρίξουν κι αυτή την φορά τους παίκτες. Να κάνουν το γήπεδο της Αγυιάς «καμίνι» και να δείξουν την δυναμική τους σε όλη την Ελλάδα. Το γνωστό σύνθημα: «Μέσα στην Αγυιά δεν περνάει κανείς» πρέπει να γίνει γνωστό παντού και όλοι μαζί παίκτες και φίλαθλοι μια «γροθιά» να παλέψουν γι’ αυτό.

 

Χ. ΜΙΚΕΣ: «Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο»

Ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, Χρήστος Μικές ζήτησε την στήριξη των φιλάθλων στο πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Επισκοπή και γι’ αυτό το λόγο χρειαζόμαστε την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας.

Θέλουμε ξανά τον κόσμο μας στο γήπεδο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος και να υποστηρίξει την ομάδα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι με την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου η Παναχαϊκή μπορεί να τα καταφέρει και να γίνει ξανά η παλιά Παναχαϊκή. Σας περιμένουμε όλους αυτή την Κυριακή στο γήπεδο».

 

Στα 10 ευρώ το εισιτήριο

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε και την τιμή του εισιτηρίου που στην σκεπαστή (Θύρα 4) ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Στην θύρα των επισήμων (Θύρα 2) η τιμή ανέρχεται στα 15 ευρώ ενώ η είσοδος για παιδιά έως 15 ετών είναι δωρεάν.

 

Οι κοκκινόμαυροι στο σεμινάριο διαιτησίας

Είχαμε αναφέρει πριν λίγο καιρό ότι οι παίκτες της Παναχαϊκής θα παρακολουθήσουν στα γραφεία του συνδέσμου διαιτητών σεμινάριο περί των κανονισμών.

Αυτό έγινε προχθές με τους παίκτες της Παναχαϊκής να βρίσκονται στα γραφεία του συνδέσμου όπου παρακολούθησαν το σεμινάριο με θέμα: «Ενημέρωση επί θεμάτων κανονισμού με ιδιαιτερότητα στην ανάλυση επίμαχων περιπτώσεων που αφορούσαν το χέρι και το off side».

 

Συνάντηση για τη μαθητική κερκίδα

Μια κίνηση πολύ σημαντική πραγματοποίησαν ο Team Manager των ομάδων «Κ» Άγγελος Ροζής και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή Μάρα Κουκούτση, στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας με τον προϊστάμενο Νίκο Κλάδη.

Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των δύο πλευρών και πυρήνας της συζήτησης ήταν οι μαθητές και οι δράσεις που μπορούν να προγραμματιστούν για να έρθουν τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό. Τέθηκαν επί τάπητος ακόμη και θέματα κοινών δράσεων και ενημέρωσης των μαθητών στα πλαίσια του αθλητισμού, που έχουν να κάνουν με γνωστές δραστηριότητες όπως επισκέψεις των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ στα σχολεία αλλά και δημιουργία μαθητικής κερκίδας.

 

Σφυρίζει ο Ρηγόπουλος

Ο διαιτητής Γρηγόρης Ρηγόπουλος από την Ηλεία θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου αγώνα της Παναχαϊκής με την Επισκοπή.

Βοηθοί του οι Δημήτρης Κύργιος από την ΕΠΣ Αρκαδίας και Παναγιώτης Τσούκας επίσης του ιδίου συνδέσμου.

Τέταρτος διαιτητής ο Ηλίας Κόκκορης από την ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Στυλιάρας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Για το πρώτο «τρίποντο»

Φωτό: Athlitiko.gr

Με στόχο να πετύχουν την πρώτη τους νίκη οι παίκτες της Κ19 της Παναχαϊκής υποδέχονται για την 2η αγωνιστική της Super League 2 στα Προσφυγικά το Σάββατο (12μ.) την Επισκοπή.

Το συγκρότημα του Χάρη Ράντου στην πρεμιέρα αν και άξιζε τη νίκη έφυγε από την Κρήτη με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στα Χανιά και μεθαύριο φιλοδοξεί να πάρει το πρώτο του «τρίποντο».

Οι «κοκκινόμαυροι» είναι πανέτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι και με την ψυχολογία στα ύψη θα προσπαθήσουν να είναι αυτοί που θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των υποδομών:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.11.2022

Ηρόδοτος – Απόλλων Σμύρνης (11:00)

Κηφισιά – Αιγάλεω (13:00)

Προοδευτική – Καλλιθέα (15:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.11.2022

ΟΦ Ιεράπετρας – ΠΑΟ Ρουφ (12:00)

Παναχαϊκή – ΑΟ Επισκοπή (12:00)

Ρεπό: Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Χανιά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement