Connect with us

Παναχαϊκή

Γ. ΣΙΚΑΛΙΑΣ: «Είναι καλή ομάδα, ο κόσμος τη δυναμώνει»

Published

on

 

Ο 36χρονος πορτιέρο του Αιγάλεω, Γιώργος Σικαλιάς μιλάει στη «Γ» για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι δίνει την προσεχή Κυριακή η Παναχαϊκή, υποδεχόμενη στην έδρα της για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 το Αιγάλεω, σε μια αναμέτρηση, που θυμίζει παλιές εποχές.

Και τούτο το λέμε διότι οι δύο σύλλογοι κατά το παρελθόν συναντήθηκαν στην «παλαιά» Α΄ Εθνική κατηγορία με τις μάχες των δύο ιστορικών σωματείων να είναι «ομηρικές», είτε γίνονταν οι αγώνες εντός ή κι εκτός έδρας.

«ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για το παιχνίδι που έρχεται δεν είναι άλλος από τον έμπειρο γκολκίπερ του Αιγάλεω, Γιώργο Σικαλιά. Ο 36χρονος πορτιέρο μιλώντας στη «Γ» ανέφερε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι προκειμένου να κατακτήσουμε τη νίκη. Η Παναχαϊκή είναι μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα με την παρουσία του κόσμου της δυναμώνει». Και πρόσθεσε: «Ωστόσο θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες, που θα προσπαθήσουν η κάθε μια από την πλευρά της να φτάσει στην επίτευξη των τριών βαθμών».

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»

Ωστόσο, χθες η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση που έκανε λόγο για δημοσιεύματα, που αφορούν την Κ19 και την προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, ύστερα από ενημέρωση που έλαβε σχετικά με κάποια δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, θέλει να διαψεύσει όλο το ρεπορτάζ που αναφέρεται στην προώθηση παικτών από την Κ19 στην 1η ομάδα. Η προώθηση παικτών στην 1η ομάδα αποτελεί μια μελετημένη διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν οι προπονητές και τα στελέχη τόσο της 1ης ομάδας όσο και της Κ19. Την διαδικασία επιλογής παικτών ολοκληρώνουν με την απόφασή τους η διοίκηση της ΠΑΕ. Η διαδικασία αυτή έχει οριστεί με αυτό τον τρόπο ώστε να αποφύγουμε περίπλοκες και δυσάρεστες καταστάσεις που δημιουργούνται από το περιβάλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Κυρίαρχο μέλημά μας είναι το καλό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Παναχαϊκής μας και μόνο. Δεν θα επιτρέψουμε προσωπικά συμφέροντα να παρεμβαίνουν και να αλλοιώνουν την προσπάθειά μας». Το σίγουρο πάντως ήταν ότι δεν παρέστη στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη εκτός έδρας (νίκη με 3-0), ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος. Αντ’ αυτού τον αγώνα παρακολούθησε ο επικεφαλής της ΠΑΕ Πέτρος Σταθάκης.

ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η Κ19

Τον Ατρόμητο Πατρών θα αντιμετωπίσει η Κ19 της Παναχαϊκή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, αγώνας που θα ξεκινήσει στις 14:30 με διαιτητή τον Τηλιγάδα.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Σε ρυθμούς Παναχαϊκής μπήκε το Αιγάλεω που ξεκίνησε την προετοιμασία του. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Μετά την αποφόρτιση και αποθεραπεία της Δευτέρας, το Αιγάλεω μπήκε από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή (11/12) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Super League 2. Το πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση και εν συνεχεία περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις και τακτική στην κατοχή και κυκλοφορία μπάλας. Ο Κώστας Τσίτσαρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και γυμναστήριο. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη (07/12) το πρωί στο προπονητικό κέντρο Εδέσσης».

ΑΧΑΪΚΗ ΔΥΑΔΑ ΣΕ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Αχαϊκή δυάδα θα έχει σήμερα το εξ αναβολής παιχνίδι της Super League 2 (3η αγωνιστική), ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ολυμπιακό Β΄ που θα αρχίσει στις 15.00. Διαιτητής θα είναι ο Ανδριανός (Αχαΐας), με βοηθούς τους Οικονόμου (Αχαΐας), Αρμακόλα (Κυκλάδων), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ρούτσης (Κορίνθου). Το άλλο παιχνίδι της ίδιας αγωνιστικής που θα ξεκινήσει επίσης στις 15.00, είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟ Ρουφ και την Κηφισιά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement