Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Με το πιστόλι στον κρόταφο – Θέλουν πάση θυσία νίκη με το Αιγάλεω

Published

on

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Παναχαϊκής ενόψει του εντός έδρας αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League 2 με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Οι κοκκινόμαυροι μέσα σε λίγες ημέρες και μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ηλιούπολη βρέθηκαν στην 7η θέση με 8 βαθμούς σε πέντε αναμετρήσεις και απέχουν από την κορυφή 7 βαθμούς καθώς η Κηφισιά έχει το απόλυτο νικών.

Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι πολύ κρίσιμο και κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ότι θα υπάρξει εκ νέου στραβοπάτημα.

Κανονικά Μυτίδης και Νιλτίνιο

Με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής εντάχθηκαν στην προπόνηση Μυτίδης και Νιλτίνιο και πλέον είναι υπολογίσιμοι από τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο Λιποράσε έκανε και χθες ατομικό ωστόσο σήμερα αναμένεται να μπει και αυτός με την υπόλοιπη ομάδα στην προτελευταία προπόνηση. Όπως όλα δείχνουν πάντως και ο έμπειρος αμυντικός θα είναι στην διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου στο εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω.

Έχει το πάνω χέρι στην έδρα της

Στην Ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων η Παναχαϊκή έχει σημειώσει 13 νίκες απέναντι στο Αιγάλεω, μια ισοπαλία ενώ έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές.

Μάλιστα οι κοκκινόμαυροι είχαν συναντηθεί πρόσφατα με το Αιγάλεω για τον θεσμό του Κυπέλλου στις 6/10/2021 που είχαν νικήσει με 1-0 χάρη στο τέρμα του Κυβελίδη (74’) παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Ξεκίνησε χθες η προπώληση εισιτηρίων, ενόψει του αγώνα με το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Σημεία προπώλησης: I Love cafe, Έλληνος Στρατιώτου 101, «Θρανίο», Πλατεία Αγίας Σοφίας, SmartPay, Πλατεία Ομονοίας 36, Dialeimma, Ανθείας 198.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement